Celebs als Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Beyonce ondernemen samen actie na de schietpartij in een school in Newton, Connecticut. In een filmpje pleiten ze voor een strenger wapenbezit.

Amerikaanse celebs dragen hun steentje bij aan een video van 'Mayors Against Illegal Guns'. Onder meer Beyonce, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Jessica Alba en Jon Hamm vragen om het geweld in hun land te stoppen. In deze clip praten ze over de verschrikkelijke schietpartijen die zich al in hun land hebben afgespeeld.

Er wordt in 'Demand a plan to end gun violence' verwijzen ze naar Virginia Tech, Columbine en Newtone. Ze de vraag hoeveel er nog zullen volgen in de toekomst. De celebs vragen om de krachten te bundelen en te pleiten voor een strengere wapenwet om zulke drama's in de toekomst te kunnen vermijden. (LVR)

Celebs als Reese Witherspoon, Jennifer Aniston en Beyonce ondernemen samen actie na de schietpartij in een school in Newton, Connecticut. In een filmpje pleiten ze voor een strenger wapenbezit. Amerikaanse celebs dragen hun steentje bij aan een video van 'Mayors Against Illegal Guns'. Onder meer Beyonce, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Jessica Alba en Jon Hamm vragen om het geweld in hun land te stoppen. In deze clip praten ze over de verschrikkelijke schietpartijen die zich al in hun land hebben afgespeeld. Er wordt in 'Demand a plan to end gun violence' verwijzen ze naar Virginia Tech, Columbine en Newtone. Ze de vraag hoeveel er nog zullen volgen in de toekomst. De celebs vragen om de krachten te bundelen en te pleiten voor een strengere wapenwet om zulke drama's in de toekomst te kunnen vermijden. (LVR)