Het Britse stijlicoon Alexa Chung bracht onlangs haar eerste boek uit. Andrew Bevan van Teen Vogue sprak met haar over het boek tijdens een gezellig ontbijt, wat resulteerde in een leuk interview over boy trouble, haar uiteenlopende muzieksmaak en de titel van haar boek 'It'.
Modelieveling Alexa Chung is niet alleen stijlvol en Brits, ze kan ook lachen om zichzelf. In het onderstaande interview legt ze uit dat de titel van haar werk, 'It', een verwijzing is naar de term It-girl. 'Walgelijk om te zeggen this is IT,' aldus een spottende Alexa die rebelleert tegen de uitdrukking.

Verder komen we ook te weten naar wat voor muziek Alexa luistert. Natuurlijk houdt het stijlicoon van indiedeuntjes zoals die van Tame Impala, maar ook de catchy poptunes van Selena Gomez kunnen haar bekoren.

Bekijk het videofragment waarin Alexa en Andrew genieten van een uitgebreid English breakfast en tonen hoe down-to-earth ook 'it-girls' - sorry Alexa - kunnen zijn. (LP)

Het Britse stijlicoon Alexa Chung bracht onlangs haar eerste boek uit. Andrew Bevan van Teen Vogue sprak met haar over het boek tijdens een gezellig ontbijt, wat resulteerde in een leuk interview over boy trouble, haar uiteenlopende muzieksmaak en de titel van haar boek 'It'. Modelieveling Alexa Chung is niet alleen stijlvol en Brits, ze kan ook lachen om zichzelf. In het onderstaande interview legt ze uit dat de titel van haar werk, 'It', een verwijzing is naar de term It-girl. 'Walgelijk om te zeggen this is IT,' aldus een spottende Alexa die rebelleert tegen de uitdrukking. Verder komen we ook te weten naar wat voor muziek Alexa luistert. Natuurlijk houdt het stijlicoon van indiedeuntjes zoals die van Tame Impala, maar ook de catchy poptunes van Selena Gomez kunnen haar bekoren. Bekijk het videofragment waarin Alexa en Andrew genieten van een uitgebreid English breakfast en tonen hoe down-to-earth ook 'it-girls' - sorry Alexa - kunnen zijn. (LP)