Enkele weken geleden raakte het nieuws bekend dat de Britse it-girl Alexa Chung zou verschijnen in het nieuwe seizoen van de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'. De eerste beelden Alexa in de bekende serie kan je in onderstaand fragment bekijken.

De scène van Alexa is amper een minuut lang. Ze mocht één regel zeggen: "There's no way in hell I'm going out there". Maar de minirol mag de pret niet bederven want Alexa beleefde naar eigen zeggen erg veel plezier op de set. Ze tweette: "I was on Gossip Girl last night. Lol".

(LVR)

Enkele weken geleden raakte het nieuws bekend dat de Britse it-girl Alexa Chung zou verschijnen in het nieuwe seizoen van de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'. De eerste beelden Alexa in de bekende serie kan je in onderstaand fragment bekijken. De scène van Alexa is amper een minuut lang. Ze mocht één regel zeggen: "There's no way in hell I'm going out there". Maar de minirol mag de pret niet bederven want Alexa beleefde naar eigen zeggen erg veel plezier op de set. Ze tweette: "I was on Gossip Girl last night. Lol". (LVR)