De meest memorabele momenten van de van The Oprah Winfrey Show voor u op een rijtje gezet.

1. Tom Cruise schreeuwt liefde voor Katie Holmes uit

Tom Cruise springt in het rond als een dartel veulen en kan niet stoppen met praten over zijn nieuwe - waarvan hij ondertussen ongelukkig gescheiden is - liefje Katie Holmes. Letterlijk op de bank bij Oprah.

2. Barack Obama op bezoek
Oprah krijgt president Barack Obama en zijn stijlvolle vrouw Michelle op de bank. De Obamas en Oprah praten over zijn toekomst in het witte huis.

3. Emotionele familie-aflevering

Oprah wordt zelf verrast: in 2010 ontdekt ze dat ze een halfzus heeft en nodigt haar uit in haar show. Een mooi familiemoment.

4. Een verrassing van formaat

Oprah deelt uit: het hele publiek krijgt een wit pakje met een rode strik... met een autosleutel in. "You get a car, you get a car, you get a car, everybody gets a car!".

5. Iedereen naar Australië!

Oprah voelt zich nog eens vrijgevig en deelt een reis naar Australië met haarzelf als reisgezel uit aan heel haar Ultimate Viewers publiek. Het publiek is in tranen, joelt, kan niet geloven wat er aan het gebeuren is.

6. Emotioneel afscheid

Na 25 seizoenen vindt Oprah dat het welletjes is geweest. De laatste aflevering van de Oprah Winfrey Show werd uitgezonden op 25 mei 2011.

7. De bekentenis van Lance Armstrong

Helemaal stopte ze er echter niet mee. Op OWN TV (The Oprah Winfrey Netwerk), haar eigen netwerk, kunnen we nog genieten van memorabele Oprah momenten zoals Lance Armstrong's publieke bekentenis over zijn dopinggebruik.

(LP)

De meest memorabele momenten van de van The Oprah Winfrey Show voor u op een rijtje gezet.1. Tom Cruise schreeuwt liefde voor Katie Holmes uitTom Cruise springt in het rond als een dartel veulen en kan niet stoppen met praten over zijn nieuwe - waarvan hij ondertussen ongelukkig gescheiden is - liefje Katie Holmes. Letterlijk op de bank bij Oprah. 2. Barack Obama op bezoek Oprah krijgt president Barack Obama en zijn stijlvolle vrouw Michelle op de bank. De Obamas en Oprah praten over zijn toekomst in het witte huis. 3. Emotionele familie-aflevering Oprah wordt zelf verrast: in 2010 ontdekt ze dat ze een halfzus heeft en nodigt haar uit in haar show. Een mooi familiemoment. 4. Een verrassing van formaat Oprah deelt uit: het hele publiek krijgt een wit pakje met een rode strik... met een autosleutel in. "You get a car, you get a car, you get a car, everybody gets a car!". 5. Iedereen naar Australië! Oprah voelt zich nog eens vrijgevig en deelt een reis naar Australië met haarzelf als reisgezel uit aan heel haar Ultimate Viewers publiek. Het publiek is in tranen, joelt, kan niet geloven wat er aan het gebeuren is. 6. Emotioneel afscheid Na 25 seizoenen vindt Oprah dat het welletjes is geweest. De laatste aflevering van de Oprah Winfrey Show werd uitgezonden op 25 mei 2011. 7. De bekentenis van Lance Armstrong Helemaal stopte ze er echter niet mee. Op OWN TV (The Oprah Winfrey Netwerk), haar eigen netwerk, kunnen we nog genieten van memorabele Oprah momenten zoals Lance Armstrong's publieke bekentenis over zijn dopinggebruik. (LP)