Voor de 7e keer al stellen de modellen van Victoria's Secret een lijst samen met de volgens hen meest sexy vrouwen in een aantal categorieën. De verkiezing pas in de What is sexy-campagne van het Amerikaanse lingeriemerk.

Volgens de modellen van Victoria's Secret is Charlize Theron de meest sexy actrice. Zangeres Beyoncé haalde het als meest sexy moder en Diane Kruger veroverde de eerste plaats in de rubriek 'internationale import'.

Volgens de angels heeft Jennifer Lawrence van The Hunger Games de mooiste ogen en kan Amanda Seyfried uitpakken met de mooiste lippen.

In een promotiefilmpje onthullen onder andere Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson en Toni Garrn hun favoriet. (Elsevier/EH)

Voor de 7e keer al stellen de modellen van Victoria's Secret een lijst samen met de volgens hen meest sexy vrouwen in een aantal categorieën. De verkiezing pas in de What is sexy-campagne van het Amerikaanse lingeriemerk. Volgens de modellen van Victoria's Secret is Charlize Theron de meest sexy actrice. Zangeres Beyoncé haalde het als meest sexy moder en Diane Kruger veroverde de eerste plaats in de rubriek 'internationale import'. Volgens de angels heeft Jennifer Lawrence van The Hunger Games de mooiste ogen en kan Amanda Seyfried uitpakken met de mooiste lippen. In een promotiefilmpje onthullen onder andere Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson en Toni Garrn hun favoriet. (Elsevier/EH)