De Britse modeontwerpster Victoria Beckham zou binnenkort, als de geruchten mogen geloven, haar debuut maken op de cover van het Amerikaanse modetijdschrift Vogue. Dat schrijft de Britse Telegraph.

Het nieuws over Victoria Beckham op de cover van de Amerikaanse Vogue werd voor het eerst gemeld door de Daily Star. Deze krant liet zich informeren door bronnen uit de VS: "Posh is in gesprek met Amerikaanse Vogue over een volgende cover en een interview over haar vertrek uit Los Angeles, David's verhuis naar Parijs en haar dochter Harper. Het is een mooie kans en Victoria wil die echt grijpen. De hoofdredactrice Anna Wintour wil mensen laten zweten voor hun 'coverage' in Vogue."

En of Victoria al gezweet heeft. De ex-Spice Girl werkt heel hard om zich zo ver mogelijk van haar vroegere bandleden te distantiëren om duidelijk te laten merken dat ze een andere weg heeft gekozen. Om de première van de Spice Girls-musical 'Viva Forever!' in Londen deed Victoria maar wat veel moeite om niet met de andere bandleden op de foto te moeten. Victoria Beckham timmert momenteel hard aan haar carrière als modeontwerpster en wordt beschouwd als een van de leading-lady's uit de modewereld. Ze opende onlangs een online-winkel en werd gekroond tot 'Designer van het Jaar' op de British Fashion Awards. Bovendien staat ze in de lijst van de 100 meest machtige vrouwen in Groot-Brittannië.

Strikt genomen, zou het niet de allereerste keer zijn dat ze op de Amerikaanse Vogue staat. In de editie van Januari 1998 stonden de Spice Girls op de cover van het tijdschrift. Anna Wintour zou nooit echt tevreden zijn geweest met deze cover. Het zou dus wél haar eerste solo-cover zijn voor Amerikaanse editie van het magazine. Eerder stond Victoria al op de cover van de Russische, Duitse, Indische en Turkse Vogue. Ze stond ook twee keer op de cover van de Britse Vogue. (LVR)

De Britse modeontwerpster Victoria Beckham zou binnenkort, als de geruchten mogen geloven, haar debuut maken op de cover van het Amerikaanse modetijdschrift Vogue. Dat schrijft de Britse Telegraph. Het nieuws over Victoria Beckham op de cover van de Amerikaanse Vogue werd voor het eerst gemeld door de Daily Star. Deze krant liet zich informeren door bronnen uit de VS: "Posh is in gesprek met Amerikaanse Vogue over een volgende cover en een interview over haar vertrek uit Los Angeles, David's verhuis naar Parijs en haar dochter Harper. Het is een mooie kans en Victoria wil die echt grijpen. De hoofdredactrice Anna Wintour wil mensen laten zweten voor hun 'coverage' in Vogue." En of Victoria al gezweet heeft. De ex-Spice Girl werkt heel hard om zich zo ver mogelijk van haar vroegere bandleden te distantiëren om duidelijk te laten merken dat ze een andere weg heeft gekozen. Om de première van de Spice Girls-musical 'Viva Forever!' in Londen deed Victoria maar wat veel moeite om niet met de andere bandleden op de foto te moeten. Victoria Beckham timmert momenteel hard aan haar carrière als modeontwerpster en wordt beschouwd als een van de leading-lady's uit de modewereld. Ze opende onlangs een online-winkel en werd gekroond tot 'Designer van het Jaar' op de British Fashion Awards. Bovendien staat ze in de lijst van de 100 meest machtige vrouwen in Groot-Brittannië. Strikt genomen, zou het niet de allereerste keer zijn dat ze op de Amerikaanse Vogue staat. In de editie van Januari 1998 stonden de Spice Girls op de cover van het tijdschrift. Anna Wintour zou nooit echt tevreden zijn geweest met deze cover. Het zou dus wél haar eerste solo-cover zijn voor Amerikaanse editie van het magazine. Eerder stond Victoria al op de cover van de Russische, Duitse, Indische en Turkse Vogue. Ze stond ook twee keer op de cover van de Britse Vogue. (LVR)