De 39-jarige superster tweette een foto van zichzelf en dochter Harper tijdens een wandeling in de heuvels van Los Angeles. De Louboutins werden voor een keertje ingewisseld voor stevige wandelschoenen.

Victoria Beckham plaatste een fot op Twitter met het onderschrift 'Love Hiking With My Babies! X vb'. Op de foto, waarschijnlijk genomen door echtgenoot David of een ander familielid, zien we Victoria wandelen samen met haar tweejarige dochter. Victoria heeft er duidelijk een nieuwe hobby bij, want enkele maanden geleden tweette ze ook al eens een foto van een wandeling in LA.

Momenteel woont de Beckham-familie niet meer in Los Angeles, maar hebben ze de stad ingeruild voor de Britse hoofdstad, Londen. Regelmatig keren ze nog terug naar LA. Zo hebben ze nu een lange vakantie in het zonovergoten gebied. (LVR)

De 39-jarige superster tweette een foto van zichzelf en dochter Harper tijdens een wandeling in de heuvels van Los Angeles. De Louboutins werden voor een keertje ingewisseld voor stevige wandelschoenen. Victoria Beckham plaatste een fot op Twitter met het onderschrift 'Love Hiking With My Babies! X vb'. Op de foto, waarschijnlijk genomen door echtgenoot David of een ander familielid, zien we Victoria wandelen samen met haar tweejarige dochter. Victoria heeft er duidelijk een nieuwe hobby bij, want enkele maanden geleden tweette ze ook al eens een foto van een wandeling in LA. Momenteel woont de Beckham-familie niet meer in Los Angeles, maar hebben ze de stad ingeruild voor de Britse hoofdstad, Londen. Regelmatig keren ze nog terug naar LA. Zo hebben ze nu een lange vakantie in het zonovergoten gebied. (LVR)