Designer Victoria Beckham zit er niet om verlegen door de knieën te gaan om haar ontwerpen ten volle tot hun recht te laten komen. Eva Longoria kon rekenen op de toewijding van haar vriendin.

Beckham en Longoria zijn goede vriendinnen en het brengt dus op om een modeontwerpster tot je vriendenkring te mogen rekenen. Victoria Beckham paste persoonlijk een jurk aan voor Longoria toen ze naar het Global Gift Gala in Londen.

De jurk maakt deel uit van de lente- en zomercollectie 2013, maar verscheen op de catwalk als een midi-jurk. Beckham voerde eigenhandig de retouches uit, zodat Longoria op de rode loper kon schitteren in een lange versie van de jurk. Victoria Beckham ging er zelfs voor door de knieën. (AB)

Designer Victoria Beckham zit er niet om verlegen door de knieën te gaan om haar ontwerpen ten volle tot hun recht te laten komen. Eva Longoria kon rekenen op de toewijding van haar vriendin.Beckham en Longoria zijn goede vriendinnen en het brengt dus op om een modeontwerpster tot je vriendenkring te mogen rekenen. Victoria Beckham paste persoonlijk een jurk aan voor Longoria toen ze naar het Global Gift Gala in Londen.De jurk maakt deel uit van de lente- en zomercollectie 2013, maar verscheen op de catwalk als een midi-jurk. Beckham voerde eigenhandig de retouches uit, zodat Longoria op de rode loper kon schitteren in een lange versie van de jurk. Victoria Beckham ging er zelfs voor door de knieën. (AB)