De succesvolle modeontwerpster omarmt haar Spice Girls-verleden, door te spelen met een Barbiepop naar haar alter-ego 'Posh Spice' uit de Viva Forever-collectie. Deze 'hereniging' leverde een leuk beeld op.

Sinds enkele jaren timmert Victoria Beckham aan een nieuwe professionele carrière. In de modewereld is ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Hierdoor heeft ze zich sterk gedistantieerd van haar verleden als Spice Girl. Alles wat met haar 'Posh Spice'-verleden te maken heeft, heeft de zangeres uit haar leven geband. Toch wordt Victoria af en toe nostalgisch en grijpt ze toch terug naar overblijfselen uit haar vorige leven en gaat ze terug op in haar alter ego.

Om dit te bewijzen plaatste de ster een foto van zichzelf met een Posh Spice-pop op haar Twitterpagina, tot groot jolijt van haar fans. Ze schreef bij de speelse foto: "Finally!! I found someone to duet with on my Xmas e-commerce shoot! X vb'. De foto werd meer dan 600 keer geretweet en als favoriet aangegeven door meer dan 1500 mensen. Dat schrijft de Daily Mail. (LVR)

De succesvolle modeontwerpster omarmt haar Spice Girls-verleden, door te spelen met een Barbiepop naar haar alter-ego 'Posh Spice' uit de Viva Forever-collectie. Deze 'hereniging' leverde een leuk beeld op. Sinds enkele jaren timmert Victoria Beckham aan een nieuwe professionele carrière. In de modewereld is ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Hierdoor heeft ze zich sterk gedistantieerd van haar verleden als Spice Girl. Alles wat met haar 'Posh Spice'-verleden te maken heeft, heeft de zangeres uit haar leven geband. Toch wordt Victoria af en toe nostalgisch en grijpt ze toch terug naar overblijfselen uit haar vorige leven en gaat ze terug op in haar alter ego. Om dit te bewijzen plaatste de ster een foto van zichzelf met een Posh Spice-pop op haar Twitterpagina, tot groot jolijt van haar fans. Ze schreef bij de speelse foto: "Finally!! I found someone to duet with on my Xmas e-commerce shoot! X vb'. De foto werd meer dan 600 keer geretweet en als favoriet aangegeven door meer dan 1500 mensen. Dat schrijft de Daily Mail. (LVR)