Voor de kersteditie van de Franse Vogue wist het blad Victoria Beckham te strikken als gasthoofdredacteur. Ze neemt de taak over van Emmanuelle Alt en vult het blad met persoonlijke verhalen en fotoreportages.

Op de cover van de kersteditie van Vogue Paris prijkt dit jaar het beroemde Beckham-koppel. Victoria en David werden voor de cover vastgelegd op de gevoelige plaat door het Nederlandse fotografenduo Inez en Vinoodh.

Maar ook in het blad zelf komen we Victoria en David geregeld tegen. De lezers krijgen een inkijk in de persoonlijke familiekiekjes van het powerkoppel en Victoria haalt herinneringen op aan haar Spice Girls tijdperk.

Fan van haar man

Ook krijgen we een diepte-interview te lezen over manlief. In het interview 'Who is David Beckham' vraagt journaliste Marie Darrieussecq aan Victoria hoe het is om samen te leven met haar echtgenoot. 'We zijn altijd - ik bedoel inclusief de kinderen - heel erg blij geweest met de successen van David. Tijdens de voetbalmatchen stonden we aan de zijlijn te juichen. David en ik hebben zoveel meegemaakt samen. We hebben onze ups en downs gekend, maar we zijn zo trots op elkaar,' aldus Victoria in het interview.

Verder krijgen we het verslag van een theekransje met Valentino, die zich een fan van het eerste uur noemt.

Een fotoshoot met de gastredactrice mocht natuurlijk ook niet ontbreken. David Sims nam de fotografie van de reportage 'In Bed With Victoria' voor zijn rekening.

Spontaan, bescheiden en een fikse dosis humor

'We hebben de taak van hoofdredacteur overgedragen aan een vrouw die, door samen te werken met ons, heeft getoond dat ze het tegenovergestelde is van haar publieke persona. Ze is spontaan en heeft een fantastisch gevoel voor humor, ze is bescheiden en wordt tegelijkertijd gedreven door een gezonde dosis ambitie. Ze is een perfectionist, zoals iedereen die gepassioneerd is door zijn werk,' legt Emmanuelle Alt uit.

'Gevraagd worden om de gasthoofdredacteur te zijn van de kersteditie van Vogue Paris is een uitzonderlijke eer. Werken met Emmanuelle Alt en haar team was zowel boeiend als inspirerend en ik ben ongelooflijk trots op wat we gecreëerd hebben,' aldus Victoria.

Met deze editie is Victoria Beckham niet aan haar proefstuk toe. De ontwerpster was immers al eerder de gastredactrice voor de Amerikaanse Glamour in 2012. (LP)

Voor de kersteditie van de Franse Vogue wist het blad Victoria Beckham te strikken als gasthoofdredacteur. Ze neemt de taak over van Emmanuelle Alt en vult het blad met persoonlijke verhalen en fotoreportages. Op de cover van de kersteditie van Vogue Paris prijkt dit jaar het beroemde Beckham-koppel. Victoria en David werden voor de cover vastgelegd op de gevoelige plaat door het Nederlandse fotografenduo Inez en Vinoodh. Maar ook in het blad zelf komen we Victoria en David geregeld tegen. De lezers krijgen een inkijk in de persoonlijke familiekiekjes van het powerkoppel en Victoria haalt herinneringen op aan haar Spice Girls tijdperk. Fan van haar man Ook krijgen we een diepte-interview te lezen over manlief. In het interview 'Who is David Beckham' vraagt journaliste Marie Darrieussecq aan Victoria hoe het is om samen te leven met haar echtgenoot. 'We zijn altijd - ik bedoel inclusief de kinderen - heel erg blij geweest met de successen van David. Tijdens de voetbalmatchen stonden we aan de zijlijn te juichen. David en ik hebben zoveel meegemaakt samen. We hebben onze ups en downs gekend, maar we zijn zo trots op elkaar,' aldus Victoria in het interview. Verder krijgen we het verslag van een theekransje met Valentino, die zich een fan van het eerste uur noemt. Een fotoshoot met de gastredactrice mocht natuurlijk ook niet ontbreken. David Sims nam de fotografie van de reportage 'In Bed With Victoria' voor zijn rekening. Spontaan, bescheiden en een fikse dosis humor 'We hebben de taak van hoofdredacteur overgedragen aan een vrouw die, door samen te werken met ons, heeft getoond dat ze het tegenovergestelde is van haar publieke persona. Ze is spontaan en heeft een fantastisch gevoel voor humor, ze is bescheiden en wordt tegelijkertijd gedreven door een gezonde dosis ambitie. Ze is een perfectionist, zoals iedereen die gepassioneerd is door zijn werk,' legt Emmanuelle Alt uit. 'Gevraagd worden om de gasthoofdredacteur te zijn van de kersteditie van Vogue Paris is een uitzonderlijke eer. Werken met Emmanuelle Alt en haar team was zowel boeiend als inspirerend en ik ben ongelooflijk trots op wat we gecreëerd hebben,' aldus Victoria. Met deze editie is Victoria Beckham niet aan haar proefstuk toe. De ontwerpster was immers al eerder de gastredactrice voor de Amerikaanse Glamour in 2012. (LP)