Victoria Beckham die vele tienerharten veroverde als Spice Girl, trouwde met een voetballer en een modelabel uit de grond stampte, dumpt nu haar flesjes zelfbruiner ten gunste van een meer natuurlijke huidskleur. Victoria Beckham gaat er zichtbaar op vooruit sinds haar dagen als Posh Spice. We kennen haar vooral met haar hoekige blonde bob en haar hevig gebruinde 'oranje' huid. Nu stopt ze dus resoluut met fake zelfbruiners om er jong en fris uit te zien en omdat ze er nagenoeg niet wil uitzien als een voetballersvrouw. 'Wees trots op je natuurlijke huidskleur. Een hevig gebruinde huid laat je alleen maar ouder lijken en is bovendien zo typisch voor voetbalvrouwen,' aldus Victoria tegen Hello! Magazine. Tussen haakjes is deze uitspraak wel lichtjes ironisch te noemen van Victoria Beckham als voetballersvrouw van David Beckham.

Ze ruilde haar zelfbruiner in tegen een huidcrème van Weleda voor slechts 12,85 euro. Om haar lippen te verzorgen maakt ze gebruik van een Elizabeth Arden-crème voor een dagelijkse lip hydratatie die acht uur werkt. (YM)

Victoria Beckham die vele tienerharten veroverde als Spice Girl, trouwde met een voetballer en een modelabel uit de grond stampte, dumpt nu haar flesjes zelfbruiner ten gunste van een meer natuurlijke huidskleur. Victoria Beckham gaat er zichtbaar op vooruit sinds haar dagen als Posh Spice. We kennen haar vooral met haar hoekige blonde bob en haar hevig gebruinde 'oranje' huid. Nu stopt ze dus resoluut met fake zelfbruiners om er jong en fris uit te zien en omdat ze er nagenoeg niet wil uitzien als een voetballersvrouw. 'Wees trots op je natuurlijke huidskleur. Een hevig gebruinde huid laat je alleen maar ouder lijken en is bovendien zo typisch voor voetbalvrouwen,' aldus Victoria tegen Hello! Magazine. Tussen haakjes is deze uitspraak wel lichtjes ironisch te noemen van Victoria Beckham als voetballersvrouw van David Beckham. Ze ruilde haar zelfbruiner in tegen een huidcrème van Weleda voor slechts 12,85 euro. Om haar lippen te verzorgen maakt ze gebruik van een Elizabeth Arden-crème voor een dagelijkse lip hydratatie die acht uur werkt. (YM)