Victoria Beckham mag haar sierlijke handtekening zetten onder de nieuwe Range Rover Evoque Special Edition. Automerk Land Rover ging met de voormalige Spice Girl in zee omdat ze, net als de Range Rover, een oerdegelijk Brits luxeproduct is.
In juli 2010 werd Victoria Beckham aangesteld als Creative Design Executive bij Land Rover en werkte ze de voorbije 18 maanden samen met het team van Land Rover Design, geleid door Design Director Gerry McGovern, aan haar Special Edition.

Dubbele Britsheid
Gerry McGovern, Design Director van Land Rover legt uit: "Het design van de Evoque heeft het hart veroverd van klanten over de hele wereld. Het was dan ook niet de bedoeling om de basisarchitectuur en het bekroonde design van de Range Rover Evoque te gaan veranderen. We wilden een Special Edition maken die het karakter van de auto een nieuwe, extra dimensie zou geven door ingetogen en subtiele, maar treffende wijzigingen aan kleuren en afwerking" aldus McGovern.

"Land Rover en Victoria Beckham zijn beide Britse luxemerken met een sterke reputatie en klanten over de hele wereld. Die dubbele 'Britsheid' maakt de samenwerking nog boeiender, vooral als je kijkt naar de gigantische schare liefhebbers van op maat gemaakte producten over de hele wereld, en meer in het bijzonder in China, Rusland en Brazilië waar Land Rover aan het groeien is", benadrukt de Design Director.

Roosgoud en mohair
Ook de voormalige popster en nu gevierd mode-ontwerpster is enthousiast over de samenwerking. Ze heeft naar eigen ontzettend veel opzoekingswerk gedaan en maakte mood boards om het Land Rover team haar voorliefde voor tijdloos en klassiek design te tonen. Het resultaat mag gezien worden. De blikvangers van de geherinterpreteerde Range Rover Evoque zijn de hoogwaardige, met de hand aangebrachte matgrijze lak, de bijzondere 20" gesmede lichtmetalen velgen met glanzend zwarte afwerking en de luxueuze details in roosgoud.

De vier sportieve zetels zijn bekleed met geelbruin semianilineleder met vintage look, afgewerkt met opvallende stiksels in "baseball"-steek, die Victoria koos als ironische verwijzing naar sportpersoonlijkheid en echtgenoot David. Met het ontwerp bewijst de gewezen Posh Spice dat ze haar bijnaam nog steeds waardig is. Zo zijn de tapijten van haar Range Rover Evoque vervaardigd uit pure mohair, een materiaal dat normaal enkel voor luxekleding bestemd is.

"Het zijn de kleine details die het verschil maken", zegt Beckham. "Ik wil dat iedereen die in deze auto stapt zich bijzonder en geïnspireerd voelt door de kwaliteit en het vakmanschap ervan. Wat ik er goed aan vind, is dat hij luxueus aanvoelt en tegelijk een vrij sterke klassieke insteek heeft en eigentijds aandoet." De Range Rover Evoque Special Edition komt bovendien ook met een luxueuze kofferset voor hem en voor haar. (KS)

De Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham zal eerst te koop zijn in China en geleverd kunnen worden vanaf oktober 2012.

Victoria Beckham mag haar sierlijke handtekening zetten onder de nieuwe Range Rover Evoque Special Edition. Automerk Land Rover ging met de voormalige Spice Girl in zee omdat ze, net als de Range Rover, een oerdegelijk Brits luxeproduct is. In juli 2010 werd Victoria Beckham aangesteld als Creative Design Executive bij Land Rover en werkte ze de voorbije 18 maanden samen met het team van Land Rover Design, geleid door Design Director Gerry McGovern, aan haar Special Edition. Dubbele Britsheid Gerry McGovern, Design Director van Land Rover legt uit: "Het design van de Evoque heeft het hart veroverd van klanten over de hele wereld. Het was dan ook niet de bedoeling om de basisarchitectuur en het bekroonde design van de Range Rover Evoque te gaan veranderen. We wilden een Special Edition maken die het karakter van de auto een nieuwe, extra dimensie zou geven door ingetogen en subtiele, maar treffende wijzigingen aan kleuren en afwerking" aldus McGovern. "Land Rover en Victoria Beckham zijn beide Britse luxemerken met een sterke reputatie en klanten over de hele wereld. Die dubbele 'Britsheid' maakt de samenwerking nog boeiender, vooral als je kijkt naar de gigantische schare liefhebbers van op maat gemaakte producten over de hele wereld, en meer in het bijzonder in China, Rusland en Brazilië waar Land Rover aan het groeien is", benadrukt de Design Director.Roosgoud en mohair Ook de voormalige popster en nu gevierd mode-ontwerpster is enthousiast over de samenwerking. Ze heeft naar eigen ontzettend veel opzoekingswerk gedaan en maakte mood boards om het Land Rover team haar voorliefde voor tijdloos en klassiek design te tonen. Het resultaat mag gezien worden. De blikvangers van de geherinterpreteerde Range Rover Evoque zijn de hoogwaardige, met de hand aangebrachte matgrijze lak, de bijzondere 20" gesmede lichtmetalen velgen met glanzend zwarte afwerking en de luxueuze details in roosgoud. De vier sportieve zetels zijn bekleed met geelbruin semianilineleder met vintage look, afgewerkt met opvallende stiksels in "baseball"-steek, die Victoria koos als ironische verwijzing naar sportpersoonlijkheid en echtgenoot David. Met het ontwerp bewijst de gewezen Posh Spice dat ze haar bijnaam nog steeds waardig is. Zo zijn de tapijten van haar Range Rover Evoque vervaardigd uit pure mohair, een materiaal dat normaal enkel voor luxekleding bestemd is. "Het zijn de kleine details die het verschil maken", zegt Beckham. "Ik wil dat iedereen die in deze auto stapt zich bijzonder en geïnspireerd voelt door de kwaliteit en het vakmanschap ervan. Wat ik er goed aan vind, is dat hij luxueus aanvoelt en tegelijk een vrij sterke klassieke insteek heeft en eigentijds aandoet." De Range Rover Evoque Special Edition komt bovendien ook met een luxueuze kofferset voor hem en voor haar. (KS) De Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham zal eerst te koop zijn in China en geleverd kunnen worden vanaf oktober 2012.