Enkele dagen geleden brak zanger Chris Brown met zijn vriendin Karrueche Tran omdat ze heel erg leed onder zijn vriendschap met zijn ex; Rihanna. Het meisje kreeg er nog een flinke smak geld bovenop; zo graag wilde Brown uit die relatie weg. Volgens de manager van de zanger is hij weer single om zich op zijn carrière te kunnen concentreren. Toch werd Brown ondertussen al meermaals betrapt op heftige flirt- en stoeisessies met Ri-Ri, die in Star Magazine zelfs zei dat ze met Brown wilde trouwen.

Verschillende media blokletteren dat "niemand verbaasd zou zijn" als de twee echt zouden trouwen "want ze zijn zo passioneel". Ook zouden de vader van Rihanna en talkshowhost Oprah Winfrey hun zegen alvast gegeven hebben.

Het lijkt dus wel alsof Chris Brown niet enkel Rihanna maar ook haar entourage verblindt met zijn bling en boksbeugels. Wie zich de beelden van de bont en blauw gemepte zangeres niet meer voor de geest kan halen hoeft nochtans enkel maar naar de nek van Chris Brown te kijken; die was immers zo fier op zijn slagwerk dat hij het met liefde op zijn huid liet vereeuwigen. Wij hebben in ieder geval nog een ander spreekwoord voor Rihanna: Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde sukkel. (KS)

Enkele dagen geleden brak zanger Chris Brown met zijn vriendin Karrueche Tran omdat ze heel erg leed onder zijn vriendschap met zijn ex; Rihanna. Het meisje kreeg er nog een flinke smak geld bovenop; zo graag wilde Brown uit die relatie weg. Volgens de manager van de zanger is hij weer single om zich op zijn carrière te kunnen concentreren. Toch werd Brown ondertussen al meermaals betrapt op heftige flirt- en stoeisessies met Ri-Ri, die in Star Magazine zelfs zei dat ze met Brown wilde trouwen. Verschillende media blokletteren dat "niemand verbaasd zou zijn" als de twee echt zouden trouwen "want ze zijn zo passioneel". Ook zouden de vader van Rihanna en talkshowhost Oprah Winfrey hun zegen alvast gegeven hebben. Het lijkt dus wel alsof Chris Brown niet enkel Rihanna maar ook haar entourage verblindt met zijn bling en boksbeugels. Wie zich de beelden van de bont en blauw gemepte zangeres niet meer voor de geest kan halen hoeft nochtans enkel maar naar de nek van Chris Brown te kijken; die was immers zo fier op zijn slagwerk dat hij het met liefde op zijn huid liet vereeuwigen. Wij hebben in ieder geval nog een ander spreekwoord voor Rihanna: Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde sukkel. (KS)