Er is niets mis mee om er als vrouw jonger uit te zien dan je man. Sterker nog: het is voor veel vrouwen een levensdoel geworden. Zoals echter met alle deugden in het leven moet hiermee niet overdreven worden. Voorbeeld in megapixels: Olivier Sarkozy maakt een gezellige familie-uitstap met zijn liefje Mary-Kate Olsen en zijn dertienjarige dochter.
Hun romance leest niet bepaald als een sprookje, tenzij onder de titel "Hemdje en de Hipster: een v-halzenverhaal". Toch vormt Mary-Kate Olsen al enkele weken een koppel met Olivier 'broervan' Sarkozy, een behoorlijk vreemde keuze voor een meisje dat voorheen aan rocksterren, kunstenaars en acteurs werd gelinkt en wiens grungy stijl ongetwijfeld vloekt met Laura Ashley behangpapier.

Hun dissonante combinatie wordt perfect weergegeven op deze foto, genomen tijdens een uitstap met Sarkozy's dertienjarige dochter. Olsen ziet er amper ouder uit dan haar stiefdochter; het enige wat een barrière creëert zijn Olsens sigaret en grotere donkere zonnebril. Wie op veilig wilde spelen gaf het kiekje wellicht het onderschrift "Sarkozy op stap met dertienjarige dochter en vriendin." Het dekt de lading, maar wie het niet wil zien hoeft dat op deze manier niet. (KS)

Er is niets mis mee om er als vrouw jonger uit te zien dan je man. Sterker nog: het is voor veel vrouwen een levensdoel geworden. Zoals echter met alle deugden in het leven moet hiermee niet overdreven worden. Voorbeeld in megapixels: Olivier Sarkozy maakt een gezellige familie-uitstap met zijn liefje Mary-Kate Olsen en zijn dertienjarige dochter. Hun romance leest niet bepaald als een sprookje, tenzij onder de titel "Hemdje en de Hipster: een v-halzenverhaal". Toch vormt Mary-Kate Olsen al enkele weken een koppel met Olivier 'broervan' Sarkozy, een behoorlijk vreemde keuze voor een meisje dat voorheen aan rocksterren, kunstenaars en acteurs werd gelinkt en wiens grungy stijl ongetwijfeld vloekt met Laura Ashley behangpapier. Hun dissonante combinatie wordt perfect weergegeven op deze foto, genomen tijdens een uitstap met Sarkozy's dertienjarige dochter. Olsen ziet er amper ouder uit dan haar stiefdochter; het enige wat een barrière creëert zijn Olsens sigaret en grotere donkere zonnebril. Wie op veilig wilde spelen gaf het kiekje wellicht het onderschrift "Sarkozy op stap met dertienjarige dochter en vriendin." Het dekt de lading, maar wie het niet wil zien hoeft dat op deze manier niet. (KS)