De Vlaamse presentatrice en mediafiguur Véronique De Kock is bevallen van haar tweede zoontje, Maximilien. Dat meldt de redactie.be.

In Story laten Véronique en haar vriend Fabien Gribaudo weten dat hun zoontje 3,610 kg weegt en 53 cm groot is. "Het is een prachtig kindje", aldus het koppel nog aan Story. "Ook de mama is superfit. De bevalling zelf duurde slechts 40 minuten."

Voor Véronique De Kock is het haar tweede kind. Met haar ex-man Frank Slaets heeft ze ook een zoontje, Sebastien. Ook Gribaudo heeft twee kinderen uit een vorige relatie. Eerder deze week raakte bekend dat De Kock van plan is om luiertassen te ontwerpen tijdens haar zwangerschapsverlof. (RDM)

De Vlaamse presentatrice en mediafiguur Véronique De Kock is bevallen van haar tweede zoontje, Maximilien. Dat meldt de redactie.be. In Story laten Véronique en haar vriend Fabien Gribaudo weten dat hun zoontje 3,610 kg weegt en 53 cm groot is. "Het is een prachtig kindje", aldus het koppel nog aan Story. "Ook de mama is superfit. De bevalling zelf duurde slechts 40 minuten." Voor Véronique De Kock is het haar tweede kind. Met haar ex-man Frank Slaets heeft ze ook een zoontje, Sebastien. Ook Gribaudo heeft twee kinderen uit een vorige relatie. Eerder deze week raakte bekend dat De Kock van plan is om luiertassen te ontwerpen tijdens haar zwangerschapsverlof. (RDM)