De 24-jarige actrice Blake Lively wordt het nieuwe gezicht van het parfum Gucci première. Zal dat betekenen dat haar contract met Chanel afloopt?

Het parfum Gucci Première is gebaseerd op de gelijknamige couturelijn die in 2010 werd gelanceerd. De lijn is geïnspireerd op oude Hollywood glamour en volgens Frida Giannini, creatief directeur bij Gucci, past Lively perfect bij dat imago. "Ze is een uitzonderlijk mooie vrouw die gek is op mode en een sterk gevoel voor stijl heeft", aldus Giannini.

Blake Lively is vooral bekend van haar rol als Serena van der Woodsen in de serie Gossip Girl, maar ook als - voormalig?- gezicht van de handtassenlijn Chanel Mademoiselle. Ze was het eerste Amerikaanse model dat voor de iconische collectie poseerde, maar er wordt nu gefluisterd dat Karl Lagerfeld zijn nieuwe muze al wat beu zou zijn. De vraag is ook of het bij Herr Karl wel in goede aarde zal vallen dat Blake ook het gezicht wordt van een concurrend modehuis?

De actrice zelf is alvast verheugd met haar nieuwe opdracht. "Gucci is een merk waar ik altijd al naar heb opgekeken. Het staat voor kracht", meent de blonde deerne. Voor de campagne werd ook een video gemaakt door Nicolas Winding Refn, de regisseur van de succesfilm Drive. De kortfilm zal in september zal worden voorgesteld op het filmfestival van Venetië. Het parfum zelf wordt in juli gelanceerd. (RDM)

De 24-jarige actrice Blake Lively wordt het nieuwe gezicht van het parfum Gucci première. Zal dat betekenen dat haar contract met Chanel afloopt?Het parfum Gucci Première is gebaseerd op de gelijknamige couturelijn die in 2010 werd gelanceerd. De lijn is geïnspireerd op oude Hollywood glamour en volgens Frida Giannini, creatief directeur bij Gucci, past Lively perfect bij dat imago. "Ze is een uitzonderlijk mooie vrouw die gek is op mode en een sterk gevoel voor stijl heeft", aldus Giannini. Blake Lively is vooral bekend van haar rol als Serena van der Woodsen in de serie Gossip Girl, maar ook als - voormalig?- gezicht van de handtassenlijn Chanel Mademoiselle. Ze was het eerste Amerikaanse model dat voor de iconische collectie poseerde, maar er wordt nu gefluisterd dat Karl Lagerfeld zijn nieuwe muze al wat beu zou zijn. De vraag is ook of het bij Herr Karl wel in goede aarde zal vallen dat Blake ook het gezicht wordt van een concurrend modehuis?De actrice zelf is alvast verheugd met haar nieuwe opdracht. "Gucci is een merk waar ik altijd al naar heb opgekeken. Het staat voor kracht", meent de blonde deerne. Voor de campagne werd ook een video gemaakt door Nicolas Winding Refn, de regisseur van de succesfilm Drive. De kortfilm zal in september zal worden voorgesteld op het filmfestival van Venetië. Het parfum zelf wordt in juli gelanceerd. (RDM)