Ze zou aan Oprah hebben gezegd dat een handtas van 38.000 euro voor haar te duur was, maar de vrouw noemt dat verhaal "absurd" en "fout".

De verkoopster vertelt dat ze Winfrey een tas had getoond die ontworpen werd voor Jennifer Aniston en dat ze haar uitlegde dat die tas in verschillende kleuren en modellen bestond.

Vervolgens liet de presentatrice haar oog vallen op een handtas uit krokodillenleder van 38.000 euro. "Ik legde haar uit dat die handtas dezelfde was als de tas die ik vasthad, maar dat het model in krokodillenleder veel duurder was en dat ik haar nog andere modellen kon laten zien", legt de verkoopster uit.

Vervolgens zou ze aan Winfrey gevraagd hebben of ze de tas van 35.000 euro van dichterbij wilde bekijken, maar daar is de presentatrice niet op ingegaan. Kort daarop verliet ze de boetiek.

In een interview met het Amerikaanse programma Entertainment Tonight vertelde Winfrey vorige week hoe de verkoopster weigerde haar een handtas te laten zien met de woorden "Neen, het is te duur". Toen Winfrey bleef aandringen, liet de verkoopster haar goedkopere handtassen zien en verklaarde: "Ik wil uw gevoelens niet kwetsen".

De verkoopster ontkent met klem dat ze ooit een dergelijke uitspraak heeft gedaan en voegt toe dat ze zich bij Oprah wil verontschuldigen voor het "misverstand". (Belga/MS)

Ze zou aan Oprah hebben gezegd dat een handtas van 38.000 euro voor haar te duur was, maar de vrouw noemt dat verhaal "absurd" en "fout". De verkoopster vertelt dat ze Winfrey een tas had getoond die ontworpen werd voor Jennifer Aniston en dat ze haar uitlegde dat die tas in verschillende kleuren en modellen bestond. Vervolgens liet de presentatrice haar oog vallen op een handtas uit krokodillenleder van 38.000 euro. "Ik legde haar uit dat die handtas dezelfde was als de tas die ik vasthad, maar dat het model in krokodillenleder veel duurder was en dat ik haar nog andere modellen kon laten zien", legt de verkoopster uit. Vervolgens zou ze aan Winfrey gevraagd hebben of ze de tas van 35.000 euro van dichterbij wilde bekijken, maar daar is de presentatrice niet op ingegaan. Kort daarop verliet ze de boetiek. In een interview met het Amerikaanse programma Entertainment Tonight vertelde Winfrey vorige week hoe de verkoopster weigerde haar een handtas te laten zien met de woorden "Neen, het is te duur". Toen Winfrey bleef aandringen, liet de verkoopster haar goedkopere handtassen zien en verklaarde: "Ik wil uw gevoelens niet kwetsen". De verkoopster ontkent met klem dat ze ooit een dergelijke uitspraak heeft gedaan en voegt toe dat ze zich bij Oprah wil verontschuldigen voor het "misverstand". (Belga/MS)