De fiere nonkel in spe kon zijn enthousiasme niet meer te baas en verklapte per ongeluk het geslacht van de koninklijke baby. Dat schrijft de Britse zondagskrant The Mirror.
De geboorte is uitgerekend voor midden juli en blijkbaar verwacht Kate Middelton een mannelijke troonopvolger. Het koppel heeft hierover zelf nog geen uitspraak gedaan maar het was prins Harry die het belangrijke nieuws per ongeluk verklapte. "Harry vertelt iedereen dat William en Kate een jongen krijgen en hij is ontzettend blij met de komst van zijn nieuwe neefje. De koninklijke familie is op de hoogte en er worden volop blauwe babyspulletjes gekocht", zegt een bron uit de omgeving van prins Harry tegen The Mirror.

Speculaties
Kate zelf verklapte bijna het geslacht van de baby tijdens een ontmoeting met Britse burgers in maart. Een dame gaf haar een teddybeer en Kate antwoordde "Dank u die geef ik later aan mijn d..." waarna ze haar zin niet meer afmaakte. Toen de dame suggereerde dat Kate het woord 'dochter' wou zeggen zei Kate "Nee hoor, we weten het geslacht zelf nog niet". Het nieuws ging meteen door heel het Verenigd Koninkrijk en een paar dagen later maakte Kate Middleton de kleur van haar baby's buggy bekend: een lichtblauwe van het merk Bugaboo, wat natuurlijk deed denken aan de geboorte van een jongen.

Ziekenhuiskeuze

Kate heeft nog niet bekend gemaakt in welk ziekenhuis ze zal bevallen maar men gaat er vanuit dat ze voor het St. Mary ziekenhuis kiest in Paddington, waar ook William en Harry geboren zijn. Het kan ook dat ze naar het Royal Berkshire ziekenhuis gaat, in Reading vakbij het huis van haar ouders, waar ook zij en Pippa geboren zijn. Kate breekt ook met de traditie door na de geboorte bij haar ouders te logeren in plaats van meteen in het Kensington Palace in te trekken.

Weddenschappen
Weddenschap kantoor Ladbrokes heeft al verschillende weddenschappen lopen omtrent de koninklijke geboorte. Vooral de toekomstige babynaam is veel geld waard. Elizabeth, Alexandra en Diana zijn het meest favoriet als meisjesnaam en als jongensnaam zijn George en Charles populair. Er kan ook gewed worden op de geboortedag van de baby, vooral 1 juli is speciaal omdat het de verjaardag is van Lady Diana. (AV)

De fiere nonkel in spe kon zijn enthousiasme niet meer te baas en verklapte per ongeluk het geslacht van de koninklijke baby. Dat schrijft de Britse zondagskrant The Mirror. De geboorte is uitgerekend voor midden juli en blijkbaar verwacht Kate Middelton een mannelijke troonopvolger. Het koppel heeft hierover zelf nog geen uitspraak gedaan maar het was prins Harry die het belangrijke nieuws per ongeluk verklapte. "Harry vertelt iedereen dat William en Kate een jongen krijgen en hij is ontzettend blij met de komst van zijn nieuwe neefje. De koninklijke familie is op de hoogte en er worden volop blauwe babyspulletjes gekocht", zegt een bron uit de omgeving van prins Harry tegen The Mirror. Speculaties Kate zelf verklapte bijna het geslacht van de baby tijdens een ontmoeting met Britse burgers in maart. Een dame gaf haar een teddybeer en Kate antwoordde "Dank u die geef ik later aan mijn d..." waarna ze haar zin niet meer afmaakte. Toen de dame suggereerde dat Kate het woord 'dochter' wou zeggen zei Kate "Nee hoor, we weten het geslacht zelf nog niet". Het nieuws ging meteen door heel het Verenigd Koninkrijk en een paar dagen later maakte Kate Middleton de kleur van haar baby's buggy bekend: een lichtblauwe van het merk Bugaboo, wat natuurlijk deed denken aan de geboorte van een jongen. Ziekenhuiskeuze Kate heeft nog niet bekend gemaakt in welk ziekenhuis ze zal bevallen maar men gaat er vanuit dat ze voor het St. Mary ziekenhuis kiest in Paddington, waar ook William en Harry geboren zijn. Het kan ook dat ze naar het Royal Berkshire ziekenhuis gaat, in Reading vakbij het huis van haar ouders, waar ook zij en Pippa geboren zijn. Kate breekt ook met de traditie door na de geboorte bij haar ouders te logeren in plaats van meteen in het Kensington Palace in te trekken. Weddenschappen Weddenschap kantoor Ladbrokes heeft al verschillende weddenschappen lopen omtrent de koninklijke geboorte. Vooral de toekomstige babynaam is veel geld waard. Elizabeth, Alexandra en Diana zijn het meest favoriet als meisjesnaam en als jongensnaam zijn George en Charles populair. Er kan ook gewed worden op de geboortedag van de baby, vooral 1 juli is speciaal omdat het de verjaardag is van Lady Diana. (AV)