De jurk van Veerle Baetens, een ontwerp van Haider Ackermann, kon niet op unanieme bewondering rekenen. De Amerikaanse website The Huffington Post vond niets aan de look van Baetens.

Naast sterren als Liza Minelli en Whoopi Goldberg pronkt ook Veerle Baetens op de lijst van slechtst geklede sterren. Niet meteen het lijstje waarop de Belgische actrice had willen belanden, lijkt ons.

Vooral de vormloosheid van de jurk viel niet in de smaak van de Amerikaanse journaliste. 'Wij haten vormloze, onflatterende jurken die mooie vrouwen eruit laten zien als een zak aardappelen', klonk het op hun website. (AB)

De jurk van Veerle Baetens, een ontwerp van Haider Ackermann, kon niet op unanieme bewondering rekenen. De Amerikaanse website The Huffington Post vond niets aan de look van Baetens.Naast sterren als Liza Minelli en Whoopi Goldberg pronkt ook Veerle Baetens op de lijst van slechtst geklede sterren. Niet meteen het lijstje waarop de Belgische actrice had willen belanden, lijkt ons.Vooral de vormloosheid van de jurk viel niet in de smaak van de Amerikaanse journaliste. 'Wij haten vormloze, onflatterende jurken die mooie vrouwen eruit laten zien als een zak aardappelen', klonk het op hun website. (AB)