Het topmodel Jourdan Dunn mag dan op de cover van Vogue schitteren en model staan voor merken als Burberry en Yves Saint Laurent, toch kent niet iedereen de Britse schone. Een werknemer van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch vroeg haar of ze voor hen wilde komen werken. Dat vertelde ze aan de Britse krant The Evening Standard.

Topmodellen zien er op de catwalk uit om door een ringetje te halen. Maar in het dagelijkse leven zou je sommige meisjes gewoon voorbijlopen, zonder hen op te merken. Dit was ook het geval bij de Victoria's Secret Angel.

Een scout van Abercrombie & Fitch hield haar tegen op straat en vroeg Dunn of ze geïnteresseerd was om als verkoopster voor het merk te werken. Ondanks het feit dat Jourdan Dunn bekend staat om haar grote mond, en ze meestal niet verlegen zit om een boute opmerking, bleef ze erg braaf. 'Ik heb hem vriendelijk afgewezen', aldus Dunn. (AB)

Het topmodel Jourdan Dunn mag dan op de cover van Vogue schitteren en model staan voor merken als Burberry en Yves Saint Laurent, toch kent niet iedereen de Britse schone. Een werknemer van het Amerikaanse Abercrombie & Fitch vroeg haar of ze voor hen wilde komen werken. Dat vertelde ze aan de Britse krant The Evening Standard.Topmodellen zien er op de catwalk uit om door een ringetje te halen. Maar in het dagelijkse leven zou je sommige meisjes gewoon voorbijlopen, zonder hen op te merken. Dit was ook het geval bij de Victoria's Secret Angel.Een scout van Abercrombie & Fitch hield haar tegen op straat en vroeg Dunn of ze geïnteresseerd was om als verkoopster voor het merk te werken. Ondanks het feit dat Jourdan Dunn bekend staat om haar grote mond, en ze meestal niet verlegen zit om een boute opmerking, bleef ze erg braaf. 'Ik heb hem vriendelijk afgewezen', aldus Dunn. (AB)