In 'Paper Towns' kruipt het model in de huid van Margo Roth Spiegelman, het hoofdpersonage van het gelijknamige Young Adult-boek van John Green. Een rol die haar, zo blijkt uit onderstaande trailer, op het lijf geschreven is.

Voor haar debuut als hoofdrolactrice moest de Britse zich een Amerikaans accent aanmeten. Ontdek hieronder hoe ze het ervan af brengt.

In 'The Face Of An Angel', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Amanda Knox, valt Cara Delevingne ook op in de rol van de Britse studente Melanie.

In 'Paper Towns' kruipt het model in de huid van Margo Roth Spiegelman, het hoofdpersonage van het gelijknamige Young Adult-boek van John Green. Een rol die haar, zo blijkt uit onderstaande trailer, op het lijf geschreven is. Voor haar debuut als hoofdrolactrice moest de Britse zich een Amerikaans accent aanmeten. Ontdek hieronder hoe ze het ervan af brengt. In 'The Face Of An Angel', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Amanda Knox, valt Cara Delevingne ook op in de rol van de Britse studente Melanie.