Soms is het geen sinecure voor mannen om hun vriendin te begrijpen. De Secret Angels van Victoria's Secret willen, met Valentijn in het vooruitzicht, mannen een beter inzicht geven in de gedachten van hun vrouwen. Het resultaat is een ludiek fimpje à la Victoria's Secret.

De Angels, waaronder topmodel Karlie Kloss, geven in dit ludieke filmpje mannen raad over 'de taal van de liefde'. We zien de verschillende modellen in lingerie-setjes van Victoria's Secret in romantische kleuren: rood en roze. Op de achtergrond zien we een groot hart. Het mag dan ook heel duidelijk zijn: Valentijn is in aantocht.

Bekijk het filmpje hieronder:

(LVR)

Soms is het geen sinecure voor mannen om hun vriendin te begrijpen. De Secret Angels van Victoria's Secret willen, met Valentijn in het vooruitzicht, mannen een beter inzicht geven in de gedachten van hun vrouwen. Het resultaat is een ludiek fimpje à la Victoria's Secret. De Angels, waaronder topmodel Karlie Kloss, geven in dit ludieke filmpje mannen raad over 'de taal van de liefde'. We zien de verschillende modellen in lingerie-setjes van Victoria's Secret in romantische kleuren: rood en roze. Op de achtergrond zien we een groot hart. Het mag dan ook heel duidelijk zijn: Valentijn is in aantocht. Bekijk het filmpje hieronder: (LVR)