De Amerikaanse actrice Uma Thurman is zondag bevallen van een meisje. Dat meldt US Weekly. De naam van de kleine spruit is nog niet bekend.

Het is het derde kind voor de 42-jarige Uma Thurman. Thurman heeft al twee kinderen - Maya en Levon, samen met haar ex-man Ethan Hawke. Haar pasgeboren dochtertje is het eerste kindje van Uma Thurman en haar huidige vriend Arpad Busson.

De Kill Bill-actrice verbrak in 2009 nog de verloving met Busson, maar vorig jaar kwamen de twee terug samen. En nu zijn Thurman en Busson de trotse ouders geworden van een dochter. De naam van het kleine meisje is nog niet bekend gemaakt. (LVR)

De Amerikaanse actrice Uma Thurman is zondag bevallen van een meisje. Dat meldt US Weekly. De naam van de kleine spruit is nog niet bekend. Het is het derde kind voor de 42-jarige Uma Thurman. Thurman heeft al twee kinderen - Maya en Levon, samen met haar ex-man Ethan Hawke. Haar pasgeboren dochtertje is het eerste kindje van Uma Thurman en haar huidige vriend Arpad Busson. De Kill Bill-actrice verbrak in 2009 nog de verloving met Busson, maar vorig jaar kwamen de twee terug samen. En nu zijn Thurman en Busson de trotse ouders geworden van een dochter. De naam van het kleine meisje is nog niet bekend gemaakt. (LVR)