Er was een tijd dat Adriana Lima als model nog in haar kinderschoenen stond. Niemand minder dan Tyra Banks, zelf een voormalig Victoria's Secret Angel, nam de toen nog onervaren Lima onder haar vleugels. Dat schrijft de Britse Vogue.

Tyra Banks, het voormalige supermodel en vooral bekend als gezicht en host van 'America's Next Top Model', gaf Adriana Lima heel wat tips en advies toen zij tekende bij Victoria's Secret. Tyra is namelijk zelf ook een Victoria's Secret Angel geweest van 1997 tot 2005 en kon Lima dus heel wat tips geven over de kneepjes van het vak.

"Ik herinner me dat Tyra me erg steunde tijdens mijn eerste commerciële shoot voor Victoria's Secret", zegt Lima. "Tijdens de shoot had ik enorm veel stress en ze vertelde me dat ik me gewoon moest ontspannen en vertrouwen hebben. Daardoor voelde ik me meer zelfzeker en op mijn gemak."

Justin Timberlake

Het Braziliaanse model Lima werd aangenomen door Victoria's Secret in 1999. Een jaar later kreeg ze de status van Angel. Sindsdien staat ze elk jaar op de catwalk voor het lingerielabel, maar er is een bepaalde show die haar nog het meest is bijgebleven. "Mijn favoriete show was die toen Justin Timberlake een optreden gaf", aldus Lima. Justin Timberlake gaf in 2006 een optreden tijdens een catwalkshow van het label. (LVR)

Er was een tijd dat Adriana Lima als model nog in haar kinderschoenen stond. Niemand minder dan Tyra Banks, zelf een voormalig Victoria's Secret Angel, nam de toen nog onervaren Lima onder haar vleugels. Dat schrijft de Britse Vogue. Tyra Banks, het voormalige supermodel en vooral bekend als gezicht en host van 'America's Next Top Model', gaf Adriana Lima heel wat tips en advies toen zij tekende bij Victoria's Secret. Tyra is namelijk zelf ook een Victoria's Secret Angel geweest van 1997 tot 2005 en kon Lima dus heel wat tips geven over de kneepjes van het vak. "Ik herinner me dat Tyra me erg steunde tijdens mijn eerste commerciële shoot voor Victoria's Secret", zegt Lima. "Tijdens de shoot had ik enorm veel stress en ze vertelde me dat ik me gewoon moest ontspannen en vertrouwen hebben. Daardoor voelde ik me meer zelfzeker en op mijn gemak."Justin Timberlake Het Braziliaanse model Lima werd aangenomen door Victoria's Secret in 1999. Een jaar later kreeg ze de status van Angel. Sindsdien staat ze elk jaar op de catwalk voor het lingerielabel, maar er is een bepaalde show die haar nog het meest is bijgebleven. "Mijn favoriete show was die toen Justin Timberlake een optreden gaf", aldus Lima. Justin Timberlake gaf in 2006 een optreden tijdens een catwalkshow van het label. (LVR)