De 'America's next top model'-presentatrice zit nooit om een stunt verlegen. Dit keer haalde ze de verkleedkist boven en kroop ze in de huid van 15 topmodellen. Tyra Banks poseerde onder meer als Cindy Crawford, Kate Moss en Cara Delevingne.

Tijdens de topmodellenfotoshoot imiteert Banks niet alleen bekende poses van haar collega's, maar ze ondergaat telkens een ware transformatie. Kosten noch moeite werden gespaard om Tyra Banks als een kameleon te laten lijken op Moss of Delevingne. Een applaus voor de make-upartiesten en kappers, want de gelijkenissen tussen de 39-jarige Banks en het uitgebeelde topmodel zijn telkens treffend.

Haar fotoproject, onder meer ter promotie van het nieuwe twintigste seizoen van 'America's next top model', telt 15 transformaties van vriendinnen, tegenstanders en collega's. Banks deelde dit weekend al drie foto's van de reeks. Onder meer een interpretatie van haar idool Cindy Crawford, mét het typerende schoonheidsvlekje boven de lippen, waar ze vroeger altijd erg naar opkeek.

Ook de it-girl van het moment mocht niet in het lijstje ontbreken. Net als Cara Delevingne poseert Tyra Banks met een stoere, expressieve blik. Voor haar imitatie van Brits topmodel Kate Moss kwam er meer werk bij kijken. 'Ik verborg mijn lijf en mijn borsten', geeft Banks als commentaar bij de foto. Behalve wat insnoeren en de keuze voor elegante poses werd er niet 'gefoefeld' met de foto's. 'Geen Photoshop, niet geretoucheerd. Echte en rauwe foto's', verduidelijkt het topmodel in een tweet. Wij zijn alvast benieuwd naar de andere 12 imitaties. (AB)

De 'America's next top model'-presentatrice zit nooit om een stunt verlegen. Dit keer haalde ze de verkleedkist boven en kroop ze in de huid van 15 topmodellen. Tyra Banks poseerde onder meer als Cindy Crawford, Kate Moss en Cara Delevingne.Tijdens de topmodellenfotoshoot imiteert Banks niet alleen bekende poses van haar collega's, maar ze ondergaat telkens een ware transformatie. Kosten noch moeite werden gespaard om Tyra Banks als een kameleon te laten lijken op Moss of Delevingne. Een applaus voor de make-upartiesten en kappers, want de gelijkenissen tussen de 39-jarige Banks en het uitgebeelde topmodel zijn telkens treffend.Haar fotoproject, onder meer ter promotie van het nieuwe twintigste seizoen van 'America's next top model', telt 15 transformaties van vriendinnen, tegenstanders en collega's. Banks deelde dit weekend al drie foto's van de reeks. Onder meer een interpretatie van haar idool Cindy Crawford, mét het typerende schoonheidsvlekje boven de lippen, waar ze vroeger altijd erg naar opkeek.Ook de it-girl van het moment mocht niet in het lijstje ontbreken. Net als Cara Delevingne poseert Tyra Banks met een stoere, expressieve blik. Voor haar imitatie van Brits topmodel Kate Moss kwam er meer werk bij kijken. 'Ik verborg mijn lijf en mijn borsten', geeft Banks als commentaar bij de foto. Behalve wat insnoeren en de keuze voor elegante poses werd er niet 'gefoefeld' met de foto's. 'Geen Photoshop, niet geretoucheerd. Echte en rauwe foto's', verduidelijkt het topmodel in een tweet. Wij zijn alvast benieuwd naar de andere 12 imitaties. (AB)