De Amerikaanse First Lady, Michelle Obama, siert voor de tweede keer de cover van de Amerikaanse Vogue. De foto's werden genomen door de bekende fotografe Annie Leibovitz.

Michelle Obama staat op de cover van het aprilnummer van de Amerikaanse Vogue. Het is niet de eerste keer dat Michelle Obama op de cover staat van het wereldberoemde modemagazine. In 2009, net na de verkiezing van haar man, Barack Obama, als President van de VS, werd Michelle Obama al eens gevraagd om te poseren voor de cover van het tijdschrift.

Voor het aprilnummer poseert Michelle in een open en assertieve houding en leunt ze tegen een tafeltje. Ze kijkt de camera recht in de ogen. In tegenstelling tot haar vorige cover, ziet Michelle er meer ontspannen en gelukkig uit.

De First Lady draagt een jurk van Reed Krakoff, eentje uit haar persoonlijke garderobe.In het bijhorende interview, door Jonathan Van Meter, praat Michelle Obama over haar relatie met mode. Toch wordt dit beperkt tot amper één alinea, wat er op wijst dat Michelle misschien belangrijkere dingen aan haar hoofd heeft. "Ik ben ervan overtuigd dat een vrouw moet dragen waar ze zich goed in voelt. Zo probeer ik mezelf toch altijd te kleden', aldus Michelle Obama in Vogue.

Heel recentelijk kwam Michelle Obama nog in het nieuws om haar kledingkeuzes. De Britse modeontwerpster Vivienne Westwood nam de Amerikaanse First Lady en haar outfits namelijk sterk onder vuur. De Britse furie nam geen blad voor de mond en vertelde in de pers hoe 'verschrikkelijk saai' ze de kledingkeuzes van de Amerikaanse First Lady vindt. (LVR)

De Amerikaanse First Lady, Michelle Obama, siert voor de tweede keer de cover van de Amerikaanse Vogue. De foto's werden genomen door de bekende fotografe Annie Leibovitz. Michelle Obama staat op de cover van het aprilnummer van de Amerikaanse Vogue. Het is niet de eerste keer dat Michelle Obama op de cover staat van het wereldberoemde modemagazine. In 2009, net na de verkiezing van haar man, Barack Obama, als President van de VS, werd Michelle Obama al eens gevraagd om te poseren voor de cover van het tijdschrift. Voor het aprilnummer poseert Michelle in een open en assertieve houding en leunt ze tegen een tafeltje. Ze kijkt de camera recht in de ogen. In tegenstelling tot haar vorige cover, ziet Michelle er meer ontspannen en gelukkig uit. De First Lady draagt een jurk van Reed Krakoff, eentje uit haar persoonlijke garderobe.In het bijhorende interview, door Jonathan Van Meter, praat Michelle Obama over haar relatie met mode. Toch wordt dit beperkt tot amper één alinea, wat er op wijst dat Michelle misschien belangrijkere dingen aan haar hoofd heeft. "Ik ben ervan overtuigd dat een vrouw moet dragen waar ze zich goed in voelt. Zo probeer ik mezelf toch altijd te kleden', aldus Michelle Obama in Vogue. Heel recentelijk kwam Michelle Obama nog in het nieuws om haar kledingkeuzes. De Britse modeontwerpster Vivienne Westwood nam de Amerikaanse First Lady en haar outfits namelijk sterk onder vuur. De Britse furie nam geen blad voor de mond en vertelde in de pers hoe 'verschrikkelijk saai' ze de kledingkeuzes van de Amerikaanse First Lady vindt. (LVR)