Er komt een vervolg aan het kookverhaal van Gwyneth Paltrow. Ze heeft de smaak te pakken en brengt binnenkort haar tweede kookboek uit. 'It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great' is een vervolg op haar eerste kookboek met een al even lange titel: 'My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness'.

In haar tweede kookboek staan 185 nieuwe recepten, die een evenwichtig en gezond voedingspatroon vormen. Door het eten van de juiste ingrediënten voel je je niet enkel beter in je vel, maar ga je ook uiterlijk stralen. Zo kan je in het boek onder meer terugvinden hoe je zalmburgers, brownies of bananenijs kan maken. Het gaat wel steeds om de gezonde versie van het gerecht.

De verschillende recepten in haar tweede boek zijn gebaseerd op haar eigen eetgewoonten. De actrice voelde zich een tijdje moe en futloos. Op aanraden van haar dokter moest ze haar eetgewoonten aanpassen en onder meer zuivel, eieren en suiker bannen uit haar dagelijkse maaltijden. En met resultaat: de actrice voelde zich steeds beter en werkte verschillende recepten uit om te delen met de wereld in de vorm van een kookboek.

Het tweede kookboek van Gwyneth Paltrow ligt vanaf april 2013 in de winkels. (LVR)

Er komt een vervolg aan het kookverhaal van Gwyneth Paltrow. Ze heeft de smaak te pakken en brengt binnenkort haar tweede kookboek uit. 'It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great' is een vervolg op haar eerste kookboek met een al even lange titel: 'My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness'. In haar tweede kookboek staan 185 nieuwe recepten, die een evenwichtig en gezond voedingspatroon vormen. Door het eten van de juiste ingrediënten voel je je niet enkel beter in je vel, maar ga je ook uiterlijk stralen. Zo kan je in het boek onder meer terugvinden hoe je zalmburgers, brownies of bananenijs kan maken. Het gaat wel steeds om de gezonde versie van het gerecht. De verschillende recepten in haar tweede boek zijn gebaseerd op haar eigen eetgewoonten. De actrice voelde zich een tijdje moe en futloos. Op aanraden van haar dokter moest ze haar eetgewoonten aanpassen en onder meer zuivel, eieren en suiker bannen uit haar dagelijkse maaltijden. En met resultaat: de actrice voelde zich steeds beter en werkte verschillende recepten uit om te delen met de wereld in de vorm van een kookboek. Het tweede kookboek van Gwyneth Paltrow ligt vanaf april 2013 in de winkels. (LVR)