De Britse popzangeres Lily 'Cooper' Allen is bevallen van een tweede dochter. De kleine spruit kreeg de naam Marnie Rose. So sweet!

Volgens de laatste berichten, zou Lily (27) bevallen zijn van een tweede dochter. Allen en haar man Sam Cooper zouden het meisje de naam Marnie Rose gegeven hebben.

Dat schrijft de Daily Mail.

De zangeres, die haar naam veranderde naar Lily Cooper na haar huwelijk met Sam Cooper in 2011, zou op 8 januari bevallen zijn. Dat betekent dat de kleine Marnie samen jarig is met grootheden als David Bowie en Elvis Presley. Betekent dit dat er voor Marnie ook een muzikale carrière is weggelegd?

Het gezin heeft al een dochtertje van 14-maand, Ethel Mary. (LVR)

De Britse popzangeres Lily 'Cooper' Allen is bevallen van een tweede dochter. De kleine spruit kreeg de naam Marnie Rose. So sweet! Volgens de laatste berichten, zou Lily (27) bevallen zijn van een tweede dochter. Allen en haar man Sam Cooper zouden het meisje de naam Marnie Rose gegeven hebben. Dat schrijft de Daily Mail. De zangeres, die haar naam veranderde naar Lily Cooper na haar huwelijk met Sam Cooper in 2011, zou op 8 januari bevallen zijn. Dat betekent dat de kleine Marnie samen jarig is met grootheden als David Bowie en Elvis Presley. Betekent dit dat er voor Marnie ook een muzikale carrière is weggelegd? Het gezin heeft al een dochtertje van 14-maand, Ethel Mary. (LVR)