Op het internet circuleren verschillende geruchten dat de Britse zangeres Adele zou trouwen in een jurk van ontwerpster Jenny Packham.

"Adele heeft haar zinnen gezet op Jenny Packham, ze is haar trouwfeest aan het plannen voor het einde van deze zomer", zeggen verschillende bronnen volgens de Britse Vogue.

Het nieuws mag dan nog niet bevestigd zijn, het zou op zich wel een goede match zijn. Adele droeg eerder dit jaar al een jurk van Packham tijdens de ceremonie van de Oscars. De 24-jarige zangeres is verloofd met haar vriend Simon Konecki, het koppel kreeg samen een kindje in oktober 2012. (RDM)

Op het internet circuleren verschillende geruchten dat de Britse zangeres Adele zou trouwen in een jurk van ontwerpster Jenny Packham. "Adele heeft haar zinnen gezet op Jenny Packham, ze is haar trouwfeest aan het plannen voor het einde van deze zomer", zeggen verschillende bronnen volgens de Britse Vogue. Het nieuws mag dan nog niet bevestigd zijn, het zou op zich wel een goede match zijn. Adele droeg eerder dit jaar al een jurk van Packham tijdens de ceremonie van de Oscars. De 24-jarige zangeres is verloofd met haar vriend Simon Konecki, het koppel kreeg samen een kindje in oktober 2012. (RDM)