Volgens bepaalde bronnen hebben Kim en Kanye en wel heel bijzondere locatie in gedachten voor hun huwelijksdag. Zo zouden ze elkaar het ja-woord willen geven in het eeuwenoude paleis van Versailles, in de buurt van Parijs.

Vanaf het moment dat Kanye op zijn knieën ging zitten voor Kim Kardashian en haar ten huwelijk vroeg, is de geruchtenmolen al aan de gang over de invulling van het huwelijksfeest. Als we kijken naar de verloving zelf, een evenement met vuurwerk en live-orkest, dan zijn we ervan overtuigd dat het huwelijk 'buitenaards' en 'buiten alle proporties' zal zijn. Er gaan zelfs geruchten de ronde dat het huwelijk grotesker zal worden opgevat dan dat van de Britse koninklijke familie. Zo zouden er privévliegtuigen worden ingezet en zal de bruidegom een op maat gemaakt kostuum dragen van Maison Martin Margiela dragen. Het label zou zelfs gepersonaliseerde maskers maken voor zowel de bruid als de bruidegom. Dat schrijft alvast Grazia Daily.

Het laatste gerucht is nu dat het koppel zal trouwen in het Paleis van Versailles nabij Parijs. Een vleugje 'koninklijke glamour' is dus alvast niet veraf. Zo zouden ze het Paleis, dat nu een toeristische trekpleister is in Frankrijk, omtoveren tot een droompaleis voor hun huwelijk.

Toch moeten we de geruchten, jammer genoeg, met een korreltje zout nemen. Zo heeft de woordvoerder van Kim Kardashian de geruchten alvast de kop ingedrukt en heeft hij ook bevestigd dat het koppel niet gaat trouwen in het Paleis van Versailles. Volgens de woordvoerder heeft het koppel nog geen specifieke locatie gekozen. (LVR)

Volgens bepaalde bronnen hebben Kim en Kanye en wel heel bijzondere locatie in gedachten voor hun huwelijksdag. Zo zouden ze elkaar het ja-woord willen geven in het eeuwenoude paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Vanaf het moment dat Kanye op zijn knieën ging zitten voor Kim Kardashian en haar ten huwelijk vroeg, is de geruchtenmolen al aan de gang over de invulling van het huwelijksfeest. Als we kijken naar de verloving zelf, een evenement met vuurwerk en live-orkest, dan zijn we ervan overtuigd dat het huwelijk 'buitenaards' en 'buiten alle proporties' zal zijn. Er gaan zelfs geruchten de ronde dat het huwelijk grotesker zal worden opgevat dan dat van de Britse koninklijke familie. Zo zouden er privévliegtuigen worden ingezet en zal de bruidegom een op maat gemaakt kostuum dragen van Maison Martin Margiela dragen. Het label zou zelfs gepersonaliseerde maskers maken voor zowel de bruid als de bruidegom. Dat schrijft alvast Grazia Daily. Het laatste gerucht is nu dat het koppel zal trouwen in het Paleis van Versailles nabij Parijs. Een vleugje 'koninklijke glamour' is dus alvast niet veraf. Zo zouden ze het Paleis, dat nu een toeristische trekpleister is in Frankrijk, omtoveren tot een droompaleis voor hun huwelijk. Toch moeten we de geruchten, jammer genoeg, met een korreltje zout nemen. Zo heeft de woordvoerder van Kim Kardashian de geruchten alvast de kop ingedrukt en heeft hij ook bevestigd dat het koppel niet gaat trouwen in het Paleis van Versailles. Volgens de woordvoerder heeft het koppel nog geen specifieke locatie gekozen. (LVR)