Eerder deze week werd er druk gespeculeerd over een eventuele capsulecollectie van de zusjes voor Topshop. Volgens Harper's Bazaar waren er gesprekken aan de gang tussen het olijke duo en de CEO van Topshop Philip Green. Volgen in de voetstappen van Kate Moss en Beyoncé is geen mis toekomstplan voor de twee tienerzussen.

De geruchten werden echter officieel bevestigd door Topshop aan Fashionista.com. Er zijn dus plannen om samen met Kendall en Kylie een collectie op de markt te brengen. Over de grootorde van het project wilde de woordvoerder van het label nog geen uitspraken doen. Het is niet de eerste keer dat de twee zich achter een modeproject scharen. Ze werkten eerder al samen met Madden Girl en Pacsun. (AB)

Eerder deze week werd er druk gespeculeerd over een eventuele capsulecollectie van de zusjes voor Topshop. Volgens Harper's Bazaar waren er gesprekken aan de gang tussen het olijke duo en de CEO van Topshop Philip Green. Volgen in de voetstappen van Kate Moss en Beyoncé is geen mis toekomstplan voor de twee tienerzussen. De geruchten werden echter officieel bevestigd door Topshop aan Fashionista.com. Er zijn dus plannen om samen met Kendall en Kylie een collectie op de markt te brengen. Over de grootorde van het project wilde de woordvoerder van het label nog geen uitspraken doen. Het is niet de eerste keer dat de twee zich achter een modeproject scharen. Ze werkten eerder al samen met Madden Girl en Pacsun. (AB)