Het is een trend in de modellenwereld: elk supermodel moet het bewijs leveren dat ze wel degelijk eten én dat ze zelfs gepassioneerd zijn door voeding. Eerder bracht het Britse topmodel Jourdan Dunn haar eigen kookprogramma uit en konden we kijken naar de gezonde levensstijl van het model. Nu lijkt het kookvirus ook Karlie Kloss, Milla Jovovich, Lily Donaldson en Lindsey Wixson te pakken te hebben want de vier topmodellen hebben meegewerkt aan een kookboek. Dat schrijft de Nederlandse Grazia.

Karlie Kloss, Lily Donaldson, Lindsey Wixson en Milla Jovovich hebben meegewerkt aan het boek 'Model Kitchen'. Elk model levert een bijdrage aan het boek. Het bevat vooral recepten om je slank te houden: geen pasta's, rijst of andere koolhydraatrijke ingrediënten voor de deze dames. Wel salades en andere gezondmakers. Inspirerend!

Het is een trend in de modellenwereld: elk supermodel moet het bewijs leveren dat ze wel degelijk eten én dat ze zelfs gepassioneerd zijn door voeding. Eerder bracht het Britse topmodel Jourdan Dunn haar eigen kookprogramma uit en konden we kijken naar de gezonde levensstijl van het model. Nu lijkt het kookvirus ook Karlie Kloss, Milla Jovovich, Lily Donaldson en Lindsey Wixson te pakken te hebben want de vier topmodellen hebben meegewerkt aan een kookboek. Dat schrijft de Nederlandse Grazia. Karlie Kloss, Lily Donaldson, Lindsey Wixson en Milla Jovovich hebben meegewerkt aan het boek 'Model Kitchen'. Elk model levert een bijdrage aan het boek. Het bevat vooral recepten om je slank te houden: geen pasta's, rijst of andere koolhydraatrijke ingrediënten voor de deze dames. Wel salades en andere gezondmakers. Inspirerend!