Topmodellen slagen er niet alleen in om er beeldig uit te zien op professionele shoots, maar weten zichzelf ook flatterend te fotograferen met hun eigen smartphone. In deze video geven ze tips waarmee ook de gewone sterveling er als een echt fotomodel kan uitzien op een selfie.

Modellen zoals Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio en Rosie Huntington-Whiteley tonen hoe zij een geslaagde selfie nemen. Met deze gouden raad zouden ook wij een wervelende fotoshoot kunnen houden. De modellengenen en jaren oefening zijn helaas niet overdraagbaar, maar de tips zijn alleszins het proberen waard! (LP)

Topmodellen slagen er niet alleen in om er beeldig uit te zien op professionele shoots, maar weten zichzelf ook flatterend te fotograferen met hun eigen smartphone. In deze video geven ze tips waarmee ook de gewone sterveling er als een echt fotomodel kan uitzien op een selfie. Modellen zoals Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio en Rosie Huntington-Whiteley tonen hoe zij een geslaagde selfie nemen. Met deze gouden raad zouden ook wij een wervelende fotoshoot kunnen houden. De modellengenen en jaren oefening zijn helaas niet overdraagbaar, maar de tips zijn alleszins het proberen waard! (LP)