Just married! Topmodel Elle Macpherson (49) geeft haar ja-woord aan miljardair Jeffrey Soffer (44) tijdens een plechtigheid in Fiji. Dat schrijft US Weekly.

Het koppel maakte hun verloving wereldkundig in maart. Op hun huwelijksplechtigheid waren vrienden en familie aanwezig. Het is niet duidelijk of haar twee

zonen Flynn, 15, en Aurelius Cy, 10, uit een vorige relatie aanwezig waren op het trouwfeest.

Hoewel het koppel nu getrouwd is, is hun relatie niet altijd over rozen gegaan. Zo vormden ze een koppel vanaf 2009, maar in maart 2012 kwam het tot een split tussenbeide. In deze periode had Elle kort een relatie met Roger Jenkins. Toch bleek de liefde erg groot en ze kwamen terug samen na een 'breuk' van 8 maanden.

Dit is niet het eerste huwelijk voor Macpherson. Zo was ze al eens getrouwd met de Franse modefotograaf Gilles Bensimon, die twintig jaar ouder was dan haar, van 1986 tot 1989. Bovendien was ze ook al eens verloofd met Arpad, in 2003. Arpad is ook de vader van haar twee zonen.

Het pasgehuwde koppel zou nu verhuizen naar Florida. Elle woont al verschillende jaren in Londen, maar is bereid haar grote liefde te volgen naar de Verenigde Staten. (LVR)

Just married! Topmodel Elle Macpherson (49) geeft haar ja-woord aan miljardair Jeffrey Soffer (44) tijdens een plechtigheid in Fiji. Dat schrijft US Weekly. Het koppel maakte hun verloving wereldkundig in maart. Op hun huwelijksplechtigheid waren vrienden en familie aanwezig. Het is niet duidelijk of haar twee zonen Flynn, 15, en Aurelius Cy, 10, uit een vorige relatie aanwezig waren op het trouwfeest. Hoewel het koppel nu getrouwd is, is hun relatie niet altijd over rozen gegaan. Zo vormden ze een koppel vanaf 2009, maar in maart 2012 kwam het tot een split tussenbeide. In deze periode had Elle kort een relatie met Roger Jenkins. Toch bleek de liefde erg groot en ze kwamen terug samen na een 'breuk' van 8 maanden. Dit is niet het eerste huwelijk voor Macpherson. Zo was ze al eens getrouwd met de Franse modefotograaf Gilles Bensimon, die twintig jaar ouder was dan haar, van 1986 tot 1989. Bovendien was ze ook al eens verloofd met Arpad, in 2003. Arpad is ook de vader van haar twee zonen. Het pasgehuwde koppel zou nu verhuizen naar Florida. Elle woont al verschillende jaren in Londen, maar is bereid haar grote liefde te volgen naar de Verenigde Staten. (LVR)