De capsulecollectie zal bestaan uit zeven items waaronder jeans, shorts en T-shirts met catchy phrases zoals 'I Want To Swim In The Swanepoel.' De ontwerpen stelde Candice trots ten toon op haar Instagram account. Ze benadrukt hoe cruciaal het is om de aandacht te vestigen op de levensbedreigende ziekte HIV, nog steeds dé hoofddoodsoorzaak wereldwijd.

Candice is uiteraard ook het gezicht voor de collectie, die volledig te bezichtigen is op de website van het Amerikaanse jeanslabel Mother. Het is overigens niet de eerste keer dat Candice zich inzet voor het goede doel. Vorig jaar lanceerde ze een handtassencollectie in samenwerking met het Britse merk Bottletop, gericht op het verbeteren van de povere werkomstandigheden van Braziliaanse tassenarbeidsters. Een goed doel dat resulteerde in een project dat het topmodel nauw aan het hart ligt, gezien ze een groot deel van haar jeugd doorbracht in het stadje Bahia, een Afrikaans deel van Brazilië.

Swanepoel is niet de enige in de modewereld die zich richt op het steunen van goede doelen. Ook Jean Paul Gaultier stelde vorige week in Parijs zijn nieuwe collectie kinderkleding voor, waarvan de winst voor een deel naar de ARCAD Foundation gaat, een organisatie die zich inzet voor spijsverteringskanker

De collectie van Candice zal vanaf 15 februari te verkrijgen zijn via stylebop.com en via de website van het jeanslabel Mother. (LD)

De capsulecollectie zal bestaan uit zeven items waaronder jeans, shorts en T-shirts met catchy phrases zoals 'I Want To Swim In The Swanepoel.' De ontwerpen stelde Candice trots ten toon op haar Instagram account. Ze benadrukt hoe cruciaal het is om de aandacht te vestigen op de levensbedreigende ziekte HIV, nog steeds dé hoofddoodsoorzaak wereldwijd.Candice is uiteraard ook het gezicht voor de collectie, die volledig te bezichtigen is op de website van het Amerikaanse jeanslabel Mother. Het is overigens niet de eerste keer dat Candice zich inzet voor het goede doel. Vorig jaar lanceerde ze een handtassencollectie in samenwerking met het Britse merk Bottletop, gericht op het verbeteren van de povere werkomstandigheden van Braziliaanse tassenarbeidsters. Een goed doel dat resulteerde in een project dat het topmodel nauw aan het hart ligt, gezien ze een groot deel van haar jeugd doorbracht in het stadje Bahia, een Afrikaans deel van Brazilië.Swanepoel is niet de enige in de modewereld die zich richt op het steunen van goede doelen. Ook Jean Paul Gaultier stelde vorige week in Parijs zijn nieuwe collectie kinderkleding voor, waarvan de winst voor een deel naar de ARCAD Foundation gaat, een organisatie die zich inzet voor spijsverteringskanker De collectie van Candice zal vanaf 15 februari te verkrijgen zijn via stylebop.com en via de website van het jeanslabel Mother. (LD)