Tony Blair gaat aan de slag bij Vuitton. Nee, niet als opvolger van Madonna of Lara Stone, wel als adviseur. Er is nog niets getekend, maar er is een princiepsakkoord", verklaarde een bron dichtbij Blair aan de Britse krant The Daily Telegraph.

De Britse ex-premier gaat eigenlijk zijn goede vriend Bernard Arnault, ceo van het luxeconglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy, als raadgever bijstaan. Hij wordt geen lid van de directie, maar zeker is wel dat zijn maandloon er een met zes nullen zal zijn. Zijn rol: nieuwe klanten aantrekken. Nochtans staat Blair niet bepaald bekend om zijn modebewustzijn. "Toen ik een keer een bepaalde zwembroek droeg, stortte de verkoop van het model dat jaar ineen", zo grapte hij er zelf over in een interview in 2006.

Blair zou later dit jaar beginnen bij LVMH.

Ann Heylens.

Tony Blair gaat aan de slag bij Vuitton. Nee, niet als opvolger van Madonna of Lara Stone, wel als adviseur. Er is nog niets getekend, maar er is een princiepsakkoord", verklaarde een bron dichtbij Blair aan de Britse krant The Daily Telegraph. De Britse ex-premier gaat eigenlijk zijn goede vriend Bernard Arnault, ceo van het luxeconglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy, als raadgever bijstaan. Hij wordt geen lid van de directie, maar zeker is wel dat zijn maandloon er een met zes nullen zal zijn. Zijn rol: nieuwe klanten aantrekken. Nochtans staat Blair niet bepaald bekend om zijn modebewustzijn. "Toen ik een keer een bepaalde zwembroek droeg, stortte de verkoop van het model dat jaar ineen", zo grapte hij er zelf over in een interview in 2006. Blair zou later dit jaar beginnen bij LVMH. Ann Heylens.