De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford, die onder meer creatief directeur is geweest bij modehuis Gucci, is vader geworden van een zoon. Samen met zijn partner Richard Buckley, waarmee Ford al 25 jaar een relatie heeft, is Ford de trotse ouder geworden van Alexander John Buckley Ford.

Het nieuws van de geboorte van Alexander komt uit de lucht gevallen. Er waren geen aankondingen voor de geboorte en het nieuws werd gedeeld met de wereld via een Twitter-bericht van Cathy Horyn van The New York Times enkele dagen na de geboorte van het jongetje: "Congratulations to Tom Ford and Richard Buckley on birth of their son, Alexander John Buckley Ford". Het zoontje Alexander John Buckley Ford werd geboren op 23 september in Los Angeles, via een surrogaatmoeder. De woordvoerder van de 51-jarige Tom Ford heeft het nieuws van de geboorte inmiddels bevestigd.

Tom Ford en Richard Buckley zijn al 25 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de redactie van Women's Wear Daily in New York in 1986. (LVR)

De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford, die onder meer creatief directeur is geweest bij modehuis Gucci, is vader geworden van een zoon. Samen met zijn partner Richard Buckley, waarmee Ford al 25 jaar een relatie heeft, is Ford de trotse ouder geworden van Alexander John Buckley Ford. Het nieuws van de geboorte van Alexander komt uit de lucht gevallen. Er waren geen aankondingen voor de geboorte en het nieuws werd gedeeld met de wereld via een Twitter-bericht van Cathy Horyn van The New York Times enkele dagen na de geboorte van het jongetje: "Congratulations to Tom Ford and Richard Buckley on birth of their son, Alexander John Buckley Ford". Het zoontje Alexander John Buckley Ford werd geboren op 23 september in Los Angeles, via een surrogaatmoeder. De woordvoerder van de 51-jarige Tom Ford heeft het nieuws van de geboorte inmiddels bevestigd. Tom Ford en Richard Buckley zijn al 25 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de redactie van Women's Wear Daily in New York in 1986. (LVR)