Muzieklegende Tina Turner staat op haar 73e voor het eerste op de cover van Vogue. Ze verschijnt op de voorpagina van het aprilnummer van de Duitse Vogue. Het is voor Tina Turner de eerste keer dat ze op de cover van het modemagazine staat én is meteen ook de oudste vrouw die de cover van Vogue siert. Daarmee verslaat ze de Amerikaanse actrice Meryl Streep die de cover van Vogue US sierde op 62-jarige leeftijd.

Het is gebruikelijk voor modemagazines om jonge It-girls op de cover te plaatsen. Tina bewijst het tegendeel. Ze straalt als nooit tevoren op de voorpagina in een donkerblauwe jurk van haar goede vriend, Georgio Armani. Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer fotografeerde de jong uitziende Turner.

Onverwoestbaar

De onverwoestbare 'Private Dancer' veroverde de wereld met hits als 'Simply The Best' en won in haar carrière maar liefst vier Grammy's. Stoppen met performen staat nog niet in haar agenda. Wat daar wel in staat is haar nieuwe album, Beyond 2, dat binnenkort in de winkels ligt.

Over grote sterren gesproken, ook Michelle Obama zal binnenkort de cover sieren van de Amerikaanse Vogue. Dat schrijft de Huffington Post. (JJ)

Muzieklegende Tina Turner staat op haar 73e voor het eerste op de cover van Vogue. Ze verschijnt op de voorpagina van het aprilnummer van de Duitse Vogue. Het is voor Tina Turner de eerste keer dat ze op de cover van het modemagazine staat én is meteen ook de oudste vrouw die de cover van Vogue siert. Daarmee verslaat ze de Amerikaanse actrice Meryl Streep die de cover van Vogue US sierde op 62-jarige leeftijd. Het is gebruikelijk voor modemagazines om jonge It-girls op de cover te plaatsen. Tina bewijst het tegendeel. Ze straalt als nooit tevoren op de voorpagina in een donkerblauwe jurk van haar goede vriend, Georgio Armani. Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer fotografeerde de jong uitziende Turner. OnverwoestbaarDe onverwoestbare 'Private Dancer' veroverde de wereld met hits als 'Simply The Best' en won in haar carrière maar liefst vier Grammy's. Stoppen met performen staat nog niet in haar agenda. Wat daar wel in staat is haar nieuwe album, Beyond 2, dat binnenkort in de winkels ligt. Over grote sterren gesproken, ook Michelle Obama zal binnenkort de cover sieren van de Amerikaanse Vogue. Dat schrijft de Huffington Post. (JJ)