Net bekomen van de release van David Bowies nieuwe film, 'The Stars (Are Out Tonight)', waarin Tilda een grote rol vertolkt, wordt ze gekozen voor de nieuwste Chanel Campagne. Herinner je nog de voorjaarscollectie die vorig jaar in december werd onthuld op het Linlithgow paleis in Schotland? De collectie was ongegeneerd Schots, vol romantische details en gelaagdheid. Tilda Swinton zal nu de campagne rond deze collectie verzorgen.

Tilda is geboren in Londen maar is doordrenkt met Schotse roots. Deze ster is voornamelijk bekend van haar modieuze verschijningen op de rode loper en haar fashion statements. 'Tilda belichaamt perfect de Parijs-Edimbourgh collectie. Naast haar Schotse roots, is ze meer dan dat, ze is een moderne vrouw, een tijdloos icoon', aldus Karl Lagerfeld in de Britse media over zijn nieuwste aanwinst. (YM)

Net bekomen van de release van David Bowies nieuwe film, 'The Stars (Are Out Tonight)', waarin Tilda een grote rol vertolkt, wordt ze gekozen voor de nieuwste Chanel Campagne. Herinner je nog de voorjaarscollectie die vorig jaar in december werd onthuld op het Linlithgow paleis in Schotland? De collectie was ongegeneerd Schots, vol romantische details en gelaagdheid. Tilda Swinton zal nu de campagne rond deze collectie verzorgen. Tilda is geboren in Londen maar is doordrenkt met Schotse roots. Deze ster is voornamelijk bekend van haar modieuze verschijningen op de rode loper en haar fashion statements. 'Tilda belichaamt perfect de Parijs-Edimbourgh collectie. Naast haar Schotse roots, is ze meer dan dat, ze is een moderne vrouw, een tijdloos icoon', aldus Karl Lagerfeld in de Britse media over zijn nieuwste aanwinst. (YM)