Topfotograaf Terry Richardson wist it-girl Chloe Sevigny te overtuigen om zich te verkleden als kloon van hem en vervolgens samen een potje te zoenen.

Waar de meeste fotografen op zoek gaan naar de aantrekkelijkste manier om hun model te portretteren in designerkledij en couturejurken, weet Terry Richardson dat de lezers van Candy Magazine daar geen voldoening mee nemen. Daarom had hij voor de Amerikaanse actrice en it-girl Chloe Sevigny een kleine verrassing klaarliggen: een valse baard en ruitjeshemd. Enkele onwennige giechellachjes later, kusten de twee Richardsons elkaar volmondig op de lippen.

Bij de redactie van Candy Magazine zal deze fotoshoot alvast geen wenkbrauwen doen fronsen, aangezien het blad bekend staat voor het aftasten van de 'grenzen van de sexe'. Zo sierde de felbegeerde acteur James Franco onlangs nog de cover van het magazine verkleed als travestiet.

In onderstaand filmpje zie je hoe Sevigny wordt getransformeerd tot een tweede Terry Richardson en hoe de vonken tussen beiden... van het scherm spatten, zullen we maar zeggen.

Vincent Fobelets

Terry Kissing Terry from Terry Richardson on Vimeo.

Topfotograaf Terry Richardson wist it-girl Chloe Sevigny te overtuigen om zich te verkleden als kloon van hem en vervolgens samen een potje te zoenen. Waar de meeste fotografen op zoek gaan naar de aantrekkelijkste manier om hun model te portretteren in designerkledij en couturejurken, weet Terry Richardson dat de lezers van Candy Magazine daar geen voldoening mee nemen. Daarom had hij voor de Amerikaanse actrice en it-girl Chloe Sevigny een kleine verrassing klaarliggen: een valse baard en ruitjeshemd. Enkele onwennige giechellachjes later, kusten de twee Richardsons elkaar volmondig op de lippen. Bij de redactie van Candy Magazine zal deze fotoshoot alvast geen wenkbrauwen doen fronsen, aangezien het blad bekend staat voor het aftasten van de 'grenzen van de sexe'. Zo sierde de felbegeerde acteur James Franco onlangs nog de cover van het magazine verkleed als travestiet. In onderstaand filmpje zie je hoe Sevigny wordt getransformeerd tot een tweede Terry Richardson en hoe de vonken tussen beiden... van het scherm spatten, zullen we maar zeggen. Vincent FobeletsTerry Kissing Terry from Terry Richardson on Vimeo.