Nog nooit zullen fans zo blij geweest zijn dat ze hun geld uitgaven aan de merchandise van hun grote idool. Elizabeth Dazzio, haar zus Charlotte en een vriendin reden na het optreden van Taylor Swift in Louisiana voldaan naar huis, maar plots liep alles mis. Een vermoeide Elizabeth viel in slaap achter het stuur, de auto crashte tegen een boom en vloog vervolgens in brand.

'Er was overal rook', vertelde Charlotte Dazzio later aan WRBZ news. 'We moesten uit die auto geraken.' Maar niemand schoot te hulp en alsof dat niet erg genoeg was, deden de mobiele telefoons het niet meer. Even leek de situatie uitzichtloos, tot de meisjes het idee kregen hun lichtgevende bandjes, die ze tijdens het optreden hadden aangeschaft, te gebruiken als aandachtstrekkers.

Dat opzet lukte, want een voorbijrijdende vrouw merkte de lichtjes op. 'Ik wist meteen dat er mensen in nood waren', vertrouwde ze de meisjes later toe. Ze belde meteen de hulpdiensten.

Toen hele voorval de popkoning Taylor Swift ter oren kwam, reageerde ze opgelucht met deze tweet.

Bericht aan de drie fans: Geld goed besteed.

(FDC)

Nog nooit zullen fans zo blij geweest zijn dat ze hun geld uitgaven aan de merchandise van hun grote idool. Elizabeth Dazzio, haar zus Charlotte en een vriendin reden na het optreden van Taylor Swift in Louisiana voldaan naar huis, maar plots liep alles mis. Een vermoeide Elizabeth viel in slaap achter het stuur, de auto crashte tegen een boom en vloog vervolgens in brand.'Er was overal rook', vertelde Charlotte Dazzio later aan WRBZ news. 'We moesten uit die auto geraken.' Maar niemand schoot te hulp en alsof dat niet erg genoeg was, deden de mobiele telefoons het niet meer. Even leek de situatie uitzichtloos, tot de meisjes het idee kregen hun lichtgevende bandjes, die ze tijdens het optreden hadden aangeschaft, te gebruiken als aandachtstrekkers.Dat opzet lukte, want een voorbijrijdende vrouw merkte de lichtjes op. 'Ik wist meteen dat er mensen in nood waren', vertrouwde ze de meisjes later toe. Ze belde meteen de hulpdiensten.Toen hele voorval de popkoning Taylor Swift ter oren kwam, reageerde ze opgelucht met deze tweet.Bericht aan de drie fans: Geld goed besteed.(FDC)