Dit jaar mag Taylor Swift het beste van zichzelf geven op de show van lingeriemerk Victoria's Secret. De popster vervoegt de artiesten Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle die ook zullen optreden tijdens de show.

In augustus deden er geruchten de ronde dat One Direction zou optreden tijdens de show. De Britse popfenomenen moesten echter onderdoen voor Taylor Swift.

Met het optreden op de Victoria's Secret show treedt Swift in de voetsporen van Rihanna, Kanye West en Justin Bieber.

Net zoals de jaren voorheen heeft Victoria's Secret een arsenaal aan topmodellen weten te strikken. Onder andere Alessandra Ambrosio, Doutzen Krous en Candice Swanepoel zullen de taak van Victoria's Secret angel weer op zich nemen. Miranda Kerr laat dit jaar echter aan zich voorbij gaan wegens andere verplichtingen.

De fans die niet in levende lijve bij de show aanwezig kunnen zijn, moeten nog tot 10 december wachten om de niets verhullende lingeriesetjes te bewonderen. Dan wordt de show namelijk uitgezonden via CBS. (LP)

Dit jaar mag Taylor Swift het beste van zichzelf geven op de show van lingeriemerk Victoria's Secret. De popster vervoegt de artiesten Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle die ook zullen optreden tijdens de show. In augustus deden er geruchten de ronde dat One Direction zou optreden tijdens de show. De Britse popfenomenen moesten echter onderdoen voor Taylor Swift. Met het optreden op de Victoria's Secret show treedt Swift in de voetsporen van Rihanna, Kanye West en Justin Bieber. Net zoals de jaren voorheen heeft Victoria's Secret een arsenaal aan topmodellen weten te strikken. Onder andere Alessandra Ambrosio, Doutzen Krous en Candice Swanepoel zullen de taak van Victoria's Secret angel weer op zich nemen. Miranda Kerr laat dit jaar echter aan zich voorbij gaan wegens andere verplichtingen. De fans die niet in levende lijve bij de show aanwezig kunnen zijn, moeten nog tot 10 december wachten om de niets verhullende lingeriesetjes te bewonderen. Dan wordt de show namelijk uitgezonden via CBS. (LP)