Je zou denken dat een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen stoot wanneer die ezel omringd wordt door impresario's. Toch heeft Taylor Swift weer een manier gevonden om haar volgende hit-cd met break-up songs voor vriendje Harry Styles (One Direction) te verzekeren. De popster bezocht dit weekend de streek in Engeland waar Styles' moeder woont, en heeft besloten er zelf ook op zoek te gaan naar een huis.

Hoewel Styles en Swift nog maar een maandje terug samen zijn - na een korte relatie van enkele weken- vindt Swift het niet te vroeg om al eens uit te kijken naar een stek dicht bij (de familie van) haar kersverse vriendje. Het prachtige landschap in het Engelse Cheshire deed haar hartje sneller slaan en ze liet Styles' moeder en zus dan ook plechtig beloven uit te kijken naar een charmante woonst voor haar.

Het is niet de eerste keer dat Taylor Swift te hard van stapel loopt. De 23-jarige singer-songwriter staat erom bekend dat ze zich steevast halsoverkop in een relatie stort en te snel te veel wil. Dat liep eerder al verkeerd af met John Mayer, Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner en Connor Kennedy; die laatste verbrak hun relatie omdat Swift -verrassing- een huis had gekocht op enkele luttele kilometers van zijn ouderlijke huis zodat ze hem meer kon zien.

Het ziet er dus naar uit dat Swift Valentijnsdag alleen zal doorbrengen en dat is goed nieuws voor haar fans. Aangezien zowat al haar songs over gebroken harten en geheime crushes gaan, gebruikt Taylor haar vrijgezellenbestaan overduidelijk als inspiratiebron voor haar singles (sorry, deze konden we niet laten liggen). Wij voorspellen nu al dat ze in maart weer lekker vanboven aan de hitparade staat te neuzelen. (KS)

Je zou denken dat een ezel zich geen twee keer aan dezelfde steen stoot wanneer die ezel omringd wordt door impresario's. Toch heeft Taylor Swift weer een manier gevonden om haar volgende hit-cd met break-up songs voor vriendje Harry Styles (One Direction) te verzekeren. De popster bezocht dit weekend de streek in Engeland waar Styles' moeder woont, en heeft besloten er zelf ook op zoek te gaan naar een huis. Hoewel Styles en Swift nog maar een maandje terug samen zijn - na een korte relatie van enkele weken- vindt Swift het niet te vroeg om al eens uit te kijken naar een stek dicht bij (de familie van) haar kersverse vriendje. Het prachtige landschap in het Engelse Cheshire deed haar hartje sneller slaan en ze liet Styles' moeder en zus dan ook plechtig beloven uit te kijken naar een charmante woonst voor haar. Het is niet de eerste keer dat Taylor Swift te hard van stapel loopt. De 23-jarige singer-songwriter staat erom bekend dat ze zich steevast halsoverkop in een relatie stort en te snel te veel wil. Dat liep eerder al verkeerd af met John Mayer, Joe Jonas, Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner en Connor Kennedy; die laatste verbrak hun relatie omdat Swift -verrassing- een huis had gekocht op enkele luttele kilometers van zijn ouderlijke huis zodat ze hem meer kon zien. Het ziet er dus naar uit dat Swift Valentijnsdag alleen zal doorbrengen en dat is goed nieuws voor haar fans. Aangezien zowat al haar songs over gebroken harten en geheime crushes gaan, gebruikt Taylor haar vrijgezellenbestaan overduidelijk als inspiratiebron voor haar singles (sorry, deze konden we niet laten liggen). Wij voorspellen nu al dat ze in maart weer lekker vanboven aan de hitparade staat te neuzelen. (KS)