Miranda Kerr: "Ik ben echt heel obsessief met mijn nagels bezig", Aldus Kerr aan Into The Gloss. "Orlando (Bloom, nvdr) delen beiden die obsessie - hij heeft trouwens een beetje een voetenfetisj"

Heidi Klum is ook een genie in het verspreiden van gênante geheimen. Op Instagram deelde ze een foto waarop te zien is hoe ze haar bikinibroekje wat omlaag trekt en het model duidelijk hechtingen heeft ('genaaid' konden we niet gebruiken) ter hoogte van de anus.

In Marie Claire zei Klum bovendien het volgende: "Sommige mensen experimenteren in bed, anderen zijn wat saaier. Als je graag wild en gek doet laat dat dan ook zien aan je partner zodat hij zich daaraan kan verwachten. Het is ook niet verkeerd om je af en toe eens te verkleden."

Anne Vyalitsyna (ex Adam Levine) vond het dan weer nodig om in de Howard Stern show te praten over haar anticonceptiemiddel, die bij haar simpelweg bestaat uit "pull and pray". (= de terugtrekmethode)

Cindy Crawford deelde aan zedig huis-tuin-en-keukenblaadje Ladies' Home Journal dan weer mee dat het haar niet uitmaakte waar ze seks had, zolang ze het maar deed op het moment wanneer ze er zin in had. "Als je wacht op 'het juiste moment' of 'de juiste omgeving', reken er dan maar op dat je soms droog zal staan", aldus Crawford.

Brooke Burke: 'Ik hou van voeten, ik hou ervan om een man zijn naakte voeten te zien. Hij moet ze echter wel goed verzorgen, anders knap ik erop af."

bron: styleite

Miranda Kerr: "Ik ben echt heel obsessief met mijn nagels bezig", Aldus Kerr aan Into The Gloss. "Orlando (Bloom, nvdr) delen beiden die obsessie - hij heeft trouwens een beetje een voetenfetisj" Heidi Klum is ook een genie in het verspreiden van gênante geheimen. Op Instagram deelde ze een foto waarop te zien is hoe ze haar bikinibroekje wat omlaag trekt en het model duidelijk hechtingen heeft ('genaaid' konden we niet gebruiken) ter hoogte van de anus. In Marie Claire zei Klum bovendien het volgende: "Sommige mensen experimenteren in bed, anderen zijn wat saaier. Als je graag wild en gek doet laat dat dan ook zien aan je partner zodat hij zich daaraan kan verwachten. Het is ook niet verkeerd om je af en toe eens te verkleden." Anne Vyalitsyna (ex Adam Levine) vond het dan weer nodig om in de Howard Stern show te praten over haar anticonceptiemiddel, die bij haar simpelweg bestaat uit "pull and pray". (= de terugtrekmethode)Cindy Crawford deelde aan zedig huis-tuin-en-keukenblaadje Ladies' Home Journal dan weer mee dat het haar niet uitmaakte waar ze seks had, zolang ze het maar deed op het moment wanneer ze er zin in had. "Als je wacht op 'het juiste moment' of 'de juiste omgeving', reken er dan maar op dat je soms droog zal staan", aldus Crawford. Brooke Burke: 'Ik hou van voeten, ik hou ervan om een man zijn naakte voeten te zien. Hij moet ze echter wel goed verzorgen, anders knap ik erop af." bron: styleite