Het modeprogramma Styled To Rock, waarvan Rihanna uitvoerend producent is, krijgt geen vervolg. In het programma moeten beginnende ontwerpers het tegen elkaar opnemen, een concept dat heel veel lijkt op dat van de succesvolle show Project Runway. Alles leek nochtans in orde te komen voor Rihanna's tv-debuut. De eerste tien afleveringen werden reeds uitgezonden in Groot-Brittannië met Henry Holland als modeontwerper van dienst en niemand minder dan Cheryl Cole, Kanye West en Katy Perry als juryleden.

Ondanks deze grote namen heeft Sky Living toch besloten om de tv-serie stop te zetten, naar eigen zeggen omwille van tegenvallende kijkcijfers. Zo trok de eerste aflevering nog geen 80.000 kijkers en andere afleveringen deden het nog slechter. Bovendien zouden ook de schema's van de popsterren niet bevorderlijk zijn voor de productiviteit. "Het inroosteren van al deze popsterren samen met ons filmschema, was een nachtmerrie", zegt een anonieme bron tegen de MailOnline.

Rihanna zelf zegt dat de opnamen gestopt zijn omwille van gezondheidsproblemen. Zo zou de 24-jarige zangeres kampen met vermoeidheid. Sky Living heeft ondertussen Styled To Rock verkocht aan US Style Network, zonder Rihanna als onderdeel van het programma. (RDM)

Het modeprogramma Styled To Rock, waarvan Rihanna uitvoerend producent is, krijgt geen vervolg. In het programma moeten beginnende ontwerpers het tegen elkaar opnemen, een concept dat heel veel lijkt op dat van de succesvolle show Project Runway. Alles leek nochtans in orde te komen voor Rihanna's tv-debuut. De eerste tien afleveringen werden reeds uitgezonden in Groot-Brittannië met Henry Holland als modeontwerper van dienst en niemand minder dan Cheryl Cole, Kanye West en Katy Perry als juryleden. Ondanks deze grote namen heeft Sky Living toch besloten om de tv-serie stop te zetten, naar eigen zeggen omwille van tegenvallende kijkcijfers. Zo trok de eerste aflevering nog geen 80.000 kijkers en andere afleveringen deden het nog slechter. Bovendien zouden ook de schema's van de popsterren niet bevorderlijk zijn voor de productiviteit. "Het inroosteren van al deze popsterren samen met ons filmschema, was een nachtmerrie", zegt een anonieme bron tegen de MailOnline. Rihanna zelf zegt dat de opnamen gestopt zijn omwille van gezondheidsproblemen. Zo zou de 24-jarige zangeres kampen met vermoeidheid. Sky Living heeft ondertussen Styled To Rock verkocht aan US Style Network, zonder Rihanna als onderdeel van het programma. (RDM)