De gloednieuwe extensions van Rihanna flitsen ons terug naar 2005, naar de periode wanneer de zangeres aan het begin stond van haar grote internationale carrière.

De nieuwe look van Rihanna lijkt wel een 'recyclage' van een oudere look. In 2005, toen de zangeres uit Barbados de eerste stappen in de internationale muziekwereld zette, had ze lange bruine lokken. Haar haar zag er heel natuurlijk uit (waarschijnlijk omdat het toen nog geen extensions waren). Een popsterretje met nog niet teveel streken, al is dat in de loop van de jaren wel veranderd. Haar veranderingen van kapsel en stijl gingen samen met haar succes: in stijgende lijn. Rihanna houdt van 'stijlswitches' en schrikt er dan ook niet voor terug om naar hartenlust te experimenteren. Lang, kort, blond, krullen, stijl,... Voor Rihanna en haar kapsels is 'the sky the limit'.

Rihanna heeft opnieuw gekozen voor dit klassieker kapsel. Maar Rihanna zou Rihanna niet zijn als er toch een gek kantje aan zou zitten: lang één kant van haar hoofd blijft het haar kortgeschoren. Een 'recyclage' van een oudere stijl, maar met kleding uit 2013: we zien namelijk geen uitgesneden jeans en halter top. (LVR)

De gloednieuwe extensions van Rihanna flitsen ons terug naar 2005, naar de periode wanneer de zangeres aan het begin stond van haar grote internationale carrière. De nieuwe look van Rihanna lijkt wel een 'recyclage' van een oudere look. In 2005, toen de zangeres uit Barbados de eerste stappen in de internationale muziekwereld zette, had ze lange bruine lokken. Haar haar zag er heel natuurlijk uit (waarschijnlijk omdat het toen nog geen extensions waren). Een popsterretje met nog niet teveel streken, al is dat in de loop van de jaren wel veranderd. Haar veranderingen van kapsel en stijl gingen samen met haar succes: in stijgende lijn. Rihanna houdt van 'stijlswitches' en schrikt er dan ook niet voor terug om naar hartenlust te experimenteren. Lang, kort, blond, krullen, stijl,... Voor Rihanna en haar kapsels is 'the sky the limit'. Rihanna heeft opnieuw gekozen voor dit klassieker kapsel. Maar Rihanna zou Rihanna niet zijn als er toch een gek kantje aan zou zitten: lang één kant van haar hoofd blijft het haar kortgeschoren. Een 'recyclage' van een oudere stijl, maar met kleding uit 2013: we zien namelijk geen uitgesneden jeans en halter top. (LVR)