Als u dacht dat de zusjes Olsen of Rihanna puur uit interesse voor de mode front row zitten bij de shows van Armani of Chanel, dan hebt u het mis. Sommige sterren zouden volgens de Amerikaanse blog Fashionista tot 100.000 dollar krijgen voor een acte de présence.

De site maakte een lijst bekend van celebrities die zich voor dit soort prestaties laten betalen. Ze wordt aangevoerd door Rihanna, die voor een uitje naar een modeshow 100.000 dollar of meer verdient. Daarmee doet ze het beter dan Beyoncé, die 80 tot 100.000 dollar per defilé krijgt of de zusjes Olsen, die doorgaans elk 80.000 dollar ontvangen. De actrices van Gossip Girl behoren met een verloning van 25 à 50.000 dollar al tot de B-lijst.

De lijst werd volgens Fashionista opgesteld aan de hand van professionele getuigenissen uit de modewereld die anoniem wensen te blijven.

Lexpress Styles/ Ann Heylens

Als u dacht dat de zusjes Olsen of Rihanna puur uit interesse voor de mode front row zitten bij de shows van Armani of Chanel, dan hebt u het mis. Sommige sterren zouden volgens de Amerikaanse blog Fashionista tot 100.000 dollar krijgen voor een acte de présence. De site maakte een lijst bekend van celebrities die zich voor dit soort prestaties laten betalen. Ze wordt aangevoerd door Rihanna, die voor een uitje naar een modeshow 100.000 dollar of meer verdient. Daarmee doet ze het beter dan Beyoncé, die 80 tot 100.000 dollar per defilé krijgt of de zusjes Olsen, die doorgaans elk 80.000 dollar ontvangen. De actrices van Gossip Girl behoren met een verloning van 25 à 50.000 dollar al tot de B-lijst. De lijst werd volgens Fashionista opgesteld aan de hand van professionele getuigenissen uit de modewereld die anoniem wensen te blijven. Lexpress Styles/ Ann Heylens