Via Twitter liet Fry weten dat hij en stand-up comedian Elliot Spencer getrouwd zijn. Vriend en collega Hugh Laurie reageerde met felicitaties en talloze fans wensten het kersverse echtpaar het allerbeste.

'Elliot Spencer en ik gaan samen een kamer binnen als twee mensen, tekenen een boek en verlaten de kamer als één,' tweette Fry.

Stephen Fry koos voor een grijs pak en een kleurrijke das. Zijn geliefde was gekleed in een zwart kostuum en een donkerblauwe das. De heren droegen dezelfde gele bloem opgespeld.

De eerste dag als echtpaar ging alvast van een leien dakje. 'Als je betere helft je naar snooker op tv laat kijken, weet je dat het huwelijk een mooie zaak is,' grapte Fry liefhebbend via Twitter. (LP)

Via Twitter liet Fry weten dat hij en stand-up comedian Elliot Spencer getrouwd zijn. Vriend en collega Hugh Laurie reageerde met felicitaties en talloze fans wensten het kersverse echtpaar het allerbeste. 'Elliot Spencer en ik gaan samen een kamer binnen als twee mensen, tekenen een boek en verlaten de kamer als één,' tweette Fry. Stephen Fry koos voor een grijs pak en een kleurrijke das. Zijn geliefde was gekleed in een zwart kostuum en een donkerblauwe das. De heren droegen dezelfde gele bloem opgespeld. De eerste dag als echtpaar ging alvast van een leien dakje. 'Als je betere helft je naar snooker op tv laat kijken, weet je dat het huwelijk een mooie zaak is,' grapte Fry liefhebbend via Twitter. (LP)