Sofie Van Moll (29) mag binnen enkele maanden een broertje of zusje verwelkomen voor haar eerste dochtertje Joske. Zes maanden na de geboorte van Joske kondigde Sofie Van Moll het nieuws van haar tweede zwangerschap zelf aan via haar Facebook-pagina.

Sofie Van Moll, die Vlaanderen leerde kennen als vrolijke wrapper bij de jongerenzender Ketnet, is opnieuw zanger. Zes maanden na de geboorte van haar eerste dochter, Joske, is er een tweede spruit op komst. Van Moll is samen met Jelle Van Riet en werkt momenteel achter de schermen van het dagelijkse Eén-magazine 'Iedereen Beroemd'. (LVR)

Sofie Van Moll (29) mag binnen enkele maanden een broertje of zusje verwelkomen voor haar eerste dochtertje Joske. Zes maanden na de geboorte van Joske kondigde Sofie Van Moll het nieuws van haar tweede zwangerschap zelf aan via haar Facebook-pagina. Sofie Van Moll, die Vlaanderen leerde kennen als vrolijke wrapper bij de jongerenzender Ketnet, is opnieuw zanger. Zes maanden na de geboorte van haar eerste dochter, Joske, is er een tweede spruit op komst. Van Moll is samen met Jelle Van Riet en werkt momenteel achter de schermen van het dagelijkse Eén-magazine 'Iedereen Beroemd'. (LVR)