Sofie Lemaire, een van de gezichten van VIER, is bevallen van een zoontje. Het jongetje kreeg de naam Gust mee. Dat berichten verschillende media en lezen we op Twitter.

Onder meer VIER tweet dat Sofie Lemaire bevallen is van een zoontje en wenst haar dan ook alle geluk van de wereld toe. Het is het eerste kindje voor Lemaire en haar partner Ludovic. Gust was 52 cm bij de geboorte en mama Sofie stelt het helemaal goed. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Vorig jaar maakte Sofie nog de overstap van Studio Brussel naar VIER. Op deze zender was ze mede-presentator van het programma 'De Kruitfabriek'. Haar partner, Ludovic, is regisseur bij Woestijnvis. Ze vormen al vijf jaar lang een koppel. (LVR)

Sofie Lemaire, een van de gezichten van VIER, is bevallen van een zoontje. Het jongetje kreeg de naam Gust mee. Dat berichten verschillende media en lezen we op Twitter. Onder meer VIER tweet dat Sofie Lemaire bevallen is van een zoontje en wenst haar dan ook alle geluk van de wereld toe. Het is het eerste kindje voor Lemaire en haar partner Ludovic. Gust was 52 cm bij de geboorte en mama Sofie stelt het helemaal goed. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vorig jaar maakte Sofie nog de overstap van Studio Brussel naar VIER. Op deze zender was ze mede-presentator van het programma 'De Kruitfabriek'. Haar partner, Ludovic, is regisseur bij Woestijnvis. Ze vormen al vijf jaar lang een koppel. (LVR)